chcel by som pozvat jednu babu von ale nevim jako jej to mam povedat. chcel by som jej to tak povedat a presvecit ju aby to nevyzeralo ako rande. ale nevim ako sa jej to mam spytat. som v koncoch.
u nás sú chlapci taký že nič nenavravia, tak ja väčšinou chlapca volám vonku... a potom je to už dobré ale keď dievča sa neozýva tak facebook, alebo jej to normálne povedz
@turgon ale vazne mne to pride strasne milee! nie ze srandu..proste niekedy tu riesia taketo detske rocniky strasne ,,dospelacke,, veci..toto mi pride tak detsky mile proste nevinne
Pozri vzhladom na to kolko mas, (aj ked nie som o nic starsia) si myslím ze by bolo dobre sa len tak s ňou pokecať a potom navaliť otazku či by išla von. Lenže, jej musíš vysvetliť o čo ti ide. Aby nemala strach teda povedať jej len že chceš aby s tebou šla von a nič ine v tom zahrnute nebude. Pokial to nevide, skušaj znova ale nie istym spôsobom, jednoducho sa jej spytaj dôvod prečo nechce isť, jkeď ti povie ze by to vyzeralo že spolu chodíte, tak to neni pravda.. Môžeš jej povedať, že nech by mal ktokolvek vseliake narážky že ste boli spolu vonku, a že to vyzeralo tak tak nech si to nevšíma.. je to len čisto vaša vec.. Nemal by sa vám do toho nikto pliesť, aj keby nevšímaj si.. neho to prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale prvá sa spýtala ona tuším slovami: nudím sa, nejdeme von?
To neodmietne
popripade sa stav a nieco co neodmietne.
jzzs
tolko je moznosti
Pozvi ju von a je to
@beaurebelle nerob si z neho srandu
@beaurebelle veď hej ale načo to riešia keď tomu nerozumejú ? polka z nich nevie ako vyzerá človek pod oblečením a chcú rady ohladne opačného pohlavia