Hm... napísala som prijímačky na 202 bodov, bola som celkom spokojná. A teraz pozerám poradie a som nejaká 646. To je zo všetkých uchádzačov alebo z fakulty, na ktorú sa hlásim? Lebo minulý rok prijímali aj tých, čo mali 150 bodov. Tak... nechápem.
@miraculeux tak ja tomu rozumiem ale z vlastnych skusenosti viem, ze ti to nepomoze, vselijake kriteria sa mozu cez roky menit a nik ti momentalnen eda istotu, ze prijata si. tak to hod za hlavu, nemozes s tym teraz pohnut, a dozvies sa vo vhodny cas
@miraculeux pozri si aj rozhodnutie komisie..vedla od poradia..pokila mas ze postupujes do dalsieho kola tak si za vodou ja mam 196 a poslupil som dalej takze musis aj ty a s tym poradim ams asi nejaku chybu
Čo to vlastne teda znamená: "postúpil do ďalšieho kola". Znamená to, že som prijatá, alebo že konečný výsledok ešte závisí od počtu ľudí, ktorí potvrdia nástup na štúdium?
A ešte prosím o radu, ktorý odbor je podľa vás lepší: na FM - Ekonomika a manažment podniku alebo na FHI - MRIT?Ďakujem za každý názor
ja som prijimacky domrdal - dosral som matiku a celkovo som mal len 136 bodov hlasim sa na OF odbor Podnikanie v obchode a cestovnom ruchu ... myslite že ma zoberú ak sa odvolám ? vraj sa tam na ten odbor moc ludi nehlasi tak oplati sa pisat odvolanie ?
@miraculeux ja som prijímačky domrdala,pohorela som na ekonomike,no anglina ma zachránila... a aj mňa mätie to poradie lebo kamarát to napísal lepšie ako ja a má horšie poradie takže tomu nerozumiem,ale tiež som postúpila do ďalšieho kola aj keď to tiež neviem čo znamená...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
prosim ta, odkial si zobrala to poradie?
A ešte prosím o radu, ktorý odbor je podľa vás lepší: na FM - Ekonomika a manažment podniku alebo na FHI - MRIT?Ďakujem za každý názor
a na aky si isla odbor, ze mas zverejnene poradie? ja tam nic nemaaaaaaaaaaam, fuckkk