Ahoj, idem kupovať nový mobil, ale ešte som nedošla k tomu ktorý
Takže poradili by ste mi prosím nejaký do 120€, s dobrou pamäťou (v zmysle že nestiahnem fb s messengerom a on nebude sekať a nebudem môcť stiahnuť už nič iné) a s lepším zvukom?
@boonens baterka je relatívne fajn.. pri normálom používaní treba dať dobiť každý druhý deň... keď pri tom sedíš non-stop, tak aj každý deň, ale nie je to vôbec problém, keďže sa rýchlo dobíja...
Tento mobil až tak na baterku netrpí, vďaka menšiemu rozlíšeniu.. Na LG kde mám quad HD dispej to aj napriek vyššej kapacite vydrží kratšie.. Naozaj odporúčam to lenovo
dolož 30 € a kúp si ASUS ZENFONE 5 8GB...bohato stačí, poprípade si tam šupni pamaťovku...dosť veľký masaker mobil v tejto cenovej ponuke...recenzie sú na neho skvelé ale zoženieš v pohode aj na bazoši úplne nové tak po 120, ktoré si ľudia brali k paušálu...dokonca som videl 16 gb za 135 €
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Tento mobil až tak na baterku netrpí, vďaka menšiemu rozlíšeniu.. Na LG kde mám quad HD dispej to aj napriek vyššej kapacite vydrží kratšie.. Naozaj odporúčam to lenovo
Všetko ostatné bude utópia