@soldier316 alzu som pozeral len orientacne. je jasne ze to kupis aj inde o nieco lacnejsie. ak chces usetrit par eur a potom mat problemy pri reklamacii nejakeho shitu od adata alebo verbatimu tak prosim aj s tymi najlepsimi diskami som mal po case take problemy ze som myslel ze pridem o data...
@Soldier316 ja sa spýtam takto. čo s tým diskom mieniš robiť? prenášať filmy alebo zálohovať citlivé veci ako fotky, videa, dokumenty a podobne? pretože v prvom prípade si kúp disk hocijakej značky, všetky zdochnú po neustálom nanášaní. v druhom prípade by som ti neodporúčal si nenahraditeľné/citlivé veci zálohovať na externý disk a ten potom prenášať. práve kvôli tomu, že sa môže posrať a máš po dátach. a obnova dát stojí nemalé peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
najlacnejsi 1TB externy 2,5 disk ktory za nieco stoji a tj WD My Passport Ultra Metal stoji 80e
ani ten najvacsi shit nestoji menej ako 50...
(ceny pozeram podla alzy)