Obor Grafika u nás na VŠVU a v BB, v Česku je v Brne, Zlíne tuším a samozrejme na FAMU. Grafika je myslím na každej umeleckej VŠ. Či nejak inak to myslíš?
@calwen3 nemohla by si mi poslat niake tie linky na ich stránky? lebo už som asi prehladala celý net a nič som nenašla.. ak by si bola taká dobra ďakujem aj "ostatným"
Nuž dievča, nie je nič zlé na tom sa spýtať, ale nemám rada, keď niekto povie, že prehľadal celý net, keď po zadaní hesla "umelecká vysoká škola" ti vyhodí moje odpovede. Ja som si tiež kedysi hľadala vysokú školu a grafika je takmer na každej, nie je to fakt tak ťažké nájsť...
Ale dobre no, veď googliť sa naučíš
aha, slovenské umelecké školy (sú tam aj múzické, tak tie nie, ale nao statných by grafika byť mala) » www.portalvs.sk/sk/zameranie/um...
» www.avu.cz/category/avu-me...
avu v prahe, je tu grafika a kresba- čo keďže máš digitálne média asi nie je tovja orientácia, tak možno nové média alebo intemrédiá, treba trocha popozerať
» www.fud.zcu.cz/cz/358-lang-cz-...
tu je plzeň, je tu celá fakulta grafiky a ilustrácie a celá fakulta multimédií, tam je viacero oborov čo sa ťa týkajú
Uff, tak. Toto sú najznámejšie školy v Česku a na Slovensku čo sa umeleckého odvetvia týka. Určite je grafika aj niekde inde, ale... Celkovo myslím, že odbor "grafika digitálných médií" nikde na vysokej nie je, ale je len na tebe, kam sa budeš ďalej orientovať a sama uvidíš aký obor ťa časom bude najviac zaujímať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ale dobre no, veď googliť sa naučíš
aha, slovenské umelecké školy (sú tam aj múzické, tak tie nie, ale nao statných by grafika byť mala)
» www.portalvs.sk/sk/zameranie/um...
aha, česko
» najisto.centrum.cz/vzdelavani-a-ve...
nuž... Banská Bystrica
» fvu.aku.sk/index.php?optio...
je tam grafika, aj digitálne médiá a intermédiá
» www.vsvu.sk/studium/uchadza...
asi najznámejšia slovenská umelecká vysoká škola...
je tam grafika a iné médiá a intermédia a multimédiá
» www.utb.cz/chci-studovat/b...
zlín má katedru multimédií, grafika je tam ako súčasť designu. Neviem, kam sa orientuješ, ale tak dávam to sem.
» www.vsup.cz/grafika/...
umeleckopriemyslova v Prahe
» www.avu.cz/category/avu-me...
avu v prahe, je tu grafika a kresba- čo keďže máš digitálne média asi nie je tovja orientácia, tak možno nové média alebo intemrédiá, treba trocha popozerať
» www.fud.zcu.cz/cz/358-lang-cz-...
tu je plzeň, je tu celá fakulta grafiky a ilustrácie a celá fakulta multimédií, tam je viacero oborov čo sa ťa týkajú
» www.fud.ujep.cz/...
usti nad labem- digitálne médiá ? grafika je tam s designom
» www.ffa.vutbr.cz/studium/bakalar...
tu je kresba,grafika, intermédiá, multimédiá
Uff, tak. Toto sú najznámejšie školy v Česku a na Slovensku čo sa umeleckého odvetvia týka. Určite je grafika aj niekde inde, ale... Celkovo myslím, že odbor "grafika digitálných médií" nikde na vysokej nie je, ale je len na tebe, kam sa budeš ďalej orientovať a sama uvidíš aký obor ťa časom bude najviac zaujímať