a ešte jedna vec - keď už sa mi naskytla príležitosť takejto témy
PROBLÉM!!! PROBLÉM!!! PROBLÉM!!!
ok.. a teraz keď som vás snáď zaujal vám napíšem o čo ide.. proste zapnem si win7 ...všetko sa normálne spustí a vyhodí mi prístupové okno pre používateľov . zadám heslo , spustí sa mi to a po chvíli začne pc sekať... ani nie tak sekať ako keby pracovať pomaly , proste myška je spomalená(+seká) a zvuk je rozkúskovaný... procesy sú tiež pomalšie... čím to môže byť alebo prípadne ako by som to odstránil?
mimochodom keď dám reštart dá mi že pri poslednom štarte bol nejaký boot fail a mám stlačiť random key , stlačím, naštartuje sa win a funguje to normálne... čím by to mohlo byť že mi to nejde na prvý krát?
@klidopido ja som za celé tri roky čo používam win7 nemal jediný bluescreen alebo pád compu. 97% bluescreenov spôsobujú zle napísané ovládače, alebo vírusy. problémy ktoré hlásiš ukazujú na zlé ovládače základnej dosky (motherboard), alebo nejaký veľmi dogabaný vírus, takže si stiahni spybot - search & destroy, a lavasoft adaware (pekne sa dopĺňajú), oboma to preskenuj, poodstraňuj čo nájdu, potom to preskenuj antivírákom, poodstraňuj čo nájde (žiadny rýchly scan, sprav plný, aj keď to pár hodín bude trvať), a potom si nájdi, stiahni a nainštaluj najnovšie ovládače motherboard. ak nepomôže, tak to vidím na preinštal.
@daddy "sekanie" (to čo opisuješ) je pri compoch to isté ako spomalenie, len omnoho, omnoho horšie, ale v zásade je to ten istý problém. otvor si task manager, daj si zobraziť všetky procesy, nájdi to čo používa najviac % výkonu procesora (povedzme prvé tri/štyri naj procesy), a napíš sem ich názvy a koľko percent používajú.
tiež to vôbec nemusí byť softvérový problém, ja keď som mal na notebooku zapchaté prieduchy vetráčika a prehrieval sa mi, tak sa správal podobne. skontroluj či sa nejak veľmi nehreje, ak áno, tak rozober, prečisti vetráčik, zdroj, skontroluj či funguje ventilátor, a daj znova dokopy.
@daddy tak jediné čo ma napadá je fakt prehrievajúci sa procák, nedával si náhodou pri čistení pc dole jeho chladič? možno si ho poriadne neupevnil keď si ho dával späť, alebo si tam nedal teplovodivú pastu?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
PROBLÉM!!! PROBLÉM!!! PROBLÉM!!!
ok.. a teraz keď som vás snáď zaujal vám napíšem o čo ide.. proste zapnem si win7 ...všetko sa normálne spustí a vyhodí mi prístupové okno pre používateľov . zadám heslo , spustí sa mi to a po chvíli začne pc sekať... ani nie tak sekať ako keby pracovať pomaly , proste myška je spomalená(+seká) a zvuk je rozkúskovaný... procesy sú tiež pomalšie... čím to môže byť alebo prípadne ako by som to odstránil?
mimochodom keď dám reštart dá mi že pri poslednom štarte bol nejaký boot fail a mám stlačiť random key , stlačím, naštartuje sa win a funguje to normálne... čím by to mohlo byť že mi to nejde na prvý krát?
...a vidíte .. minule mi zrazu spomalila sama chod z ničoho nič.. išla normálne a potom úplne primŕzala...a to je relatívne prečistená.... O.o
tiež to vôbec nemusí byť softvérový problém, ja keď som mal na notebooku zapchaté prieduchy vetráčika a prehrieval sa mi, tak sa správal podobne. skontroluj či sa nejak veľmi nehreje, ak áno, tak rozober, prečisti vetráčik, zdroj, skontroluj či funguje ventilátor, a daj znova dokopy.
neviem čo s tým vypadá to úplne normálne
a čo sa týka PC tak mám vyčistený celý PC asi tak ... 2 týždne dozadu , ale tento problém mám už dlhšiu dobu
a raz sa mi naozaj stalo že som nedal teplovodivú pastu a skoro ma je....