Zdravím. V blízkej budúcnosti plánujeme ísť točiť "short film" alebo sketch ... Lenže nevieme čo točiť Poraďte prosím tému, o čom by to malo byť. Nech je to vtipné a nech sa ľudia na tom pobavia a zasmejú. Mohli by ste mi to aj trošku popísať viac o čo
o chlapcovi, ktorý chce robiť najlepšie zemiakové pyré pod slnkom, ale stále sa mu do toho niečo pletie, napríklad že je noc a nevidno slnko alebo príliš úzke gate
o človeku, ktorý zaplnil birdzový newsfeed svojich kamarátov a oni trpko oľutovalo, že sa s ním niekedy dali do reči, premietali si chvíľu, kedy s ním prvýkrát prišli do styku a horekujúc prosili nebesá, aby vrátili naspäť tú chvíľu, aby sa mohli rozhodnúť inak a nikdy tohto človeka nevpustiť do svojich pokojných životov
Toto milujem. "Idem niečo robiť, povedzte mi čo a ako to mám spraviť." Boha zahoď tú kameru radšej ak máš takéto blbé otázky pokladať.
Ale že si taký sympoš dám ti aspoň radu, keďže akurát nie som v úplnej ráži.
Zober do piči do ruky klávesnicu, prejdi festivaly na nete, rôzne ocenené filmy a inšpiruj sa. Je to rovnaké ako s písaním, človek musí hlavne veľa čítať, tak ak chceš točiť "short films" tak ich kurva veľa pozeraj. Veď by to bola hanba sa aj podpísať pod niečo, čo vymyslel niekto úplne iný.
Ja osobne ti odporučím Enrika Bistiku/Mystiku Na slovenské pomery neuveriteľná práca s kamerou a veľmi vysoká úroveň originality.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
first checht 2day achieved
Ale že si taký sympoš dám ti aspoň radu, keďže akurát nie som v úplnej ráži.
Zober do piči do ruky klávesnicu, prejdi festivaly na nete, rôzne ocenené filmy a inšpiruj sa. Je to rovnaké ako s písaním, človek musí hlavne veľa čítať, tak ak chceš točiť "short films" tak ich kurva veľa pozeraj. Veď by to bola hanba sa aj podpísať pod niečo, čo vymyslel niekto úplne iný.
Ja osobne ti odporučím Enrika Bistiku/Mystiku Na slovenské pomery neuveriteľná práca s kamerou a veľmi vysoká úroveň originality.