niekde som čítal že bankomat nejakej banky pri vybere dava hotovost v takych bankovkach ako chcete. napr: chcem v 5€ bankovkach tak mi da v 5€ bankovkach. neviete niečo otom?
ináč keď sme pri tom, celkom ma štve, že najpoužívanejšia bankovka sa nedá vybrať v bankomate ..si vezmite, že si môžete vlastne vybrať najmenej 300Sk ? wtf?
@ccc92@lukazman dobre píše, len ja by som doplnil, že najnižšia možná bankovka s ktorou sa dá kombinovať výber je 10€. Menej v SLSP nie je možné ani z bankomatu vybrať, asi toľko.
tak to som este nevidela ale viem ze v nemecku je taky ze tam hadzes euromince a ono to ti pripocitava na ucet a nemas plnu penazenku minci a potom si to vlastne mozes vybrat v bankovkach
jj otec bankuje so slovenskou sporitelnou A tam sa to da , dpc co som sa tam nedal aj ja , vzdy mi vyleze 100vka alebo co a potom musim rozmienat jak kkt : jedny cigarety kupujem a 100 € predavacka pozera na mna ako vrah alebo nema vydat a mozem ist behat po dedine a dufat ze nekde budu mat rozmenit vyje*ana VUBcka
ake chceš okrem 5 a 500 e A ak nejde vybrat 500 e ani v drobných, treba upravit limity na platobnej karte pretože pri prechode na euro sa limit pretransformoval na priamy ekvivalent koruna euro 15000sk - cca 497e
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ďakujem mami.
ake chceš okrem 5 a 500 e A ak nejde vybrat 500 e ani v drobných, treba upravit limity na platobnej karte pretože pri prechode na euro sa limit pretransformoval na priamy ekvivalent koruna euro 15000sk - cca 497e