Zdravim, rad by som si pozrel nejaku maximalnu tupotu film, kde sa clovek smeje proste zo scenara, uplne smiesnych hereckych vykonov, pripadne nezrovnalosti ako napriklad hodenie zapalovaca na bednu s granatmi = vybuch a podobne. Nejaku funky stupiditu.
to ja sa bežne takto bavkám na kanadských trileroch z 90tych rokov, ktoré dávajú cez deň na jojke to by malo byť klasifikované ako samostatný žáner
ale zabudla som na to jedno štúdio filmové, čo vyrába filmy s vedomím, že sú to sračky, ale ľudia to pozerajú, lebo sú to také sračky, že sa na tom proste musia smiať... ach
@mayben -ka ako sa vola ten film uz tu mam 5 epicky najhorsich filmov na svete som si normalne dobil hellshare teraz na 15giga len nech to mozem stiahnut rychle
si sa mal hned spytat mna, ja som na take veci expert!
cize 1. film urcite birdemic
(trailer sa urcite vyplati pozriet do konca) a tu je cely film
2. film sa velavravne vola the worst movie ever!
(naozaj existuje, neni to vtip. bol nasadeny do kin na 1 den a videl ho 1 divak a zarobil tak 5 dolarov)
3. film sa vola izba (the room) ktory je strasne kontroverzny, pretoze vela ludi veri, ze ten film nemoze byt taky ohavny a urcite tam su nejake skryte myslienky, len to ludia proste nepochopili. pravdou vsak najskor bude, ze ten film je skutocne tak ohavny
plny film
4. film je slovensky immortalitas, to hadam netreba predstavovat
to ti zatial staci, ak by si chcel dalsie, staci povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
» www.csfd.cz/film/69654-mara...
to ja sa bežne takto bavkám na kanadských trileroch z 90tych rokov, ktoré dávajú cez deň na jojke to by malo byť klasifikované ako samostatný žáner
ale zabudla som na to jedno štúdio filmové, čo vyrába filmy s vedomím, že sú to sračky, ale ľudia to pozerajú, lebo sú to také sračky, že sa na tom proste musia smiať... ach
toto bude nieco podobne
dpč, neoslovuj ma priezviskom, ani žiadnou jeho modifikáciou si maďar, že to nedokážeš pochopiť?
je to možné, že myslím hento, lebo nepamätám si absolútne...
no a musím vygúgliť ten film o chlapovi, čo sa zamiloval do prasaťa...
@luc.ka co si aka namosurena, ja ta budem volat ako ja chcem !
no tak to vygugli veru, ten ma zaujimal uz vtedy
@magick55 diky
strašný rehot teraz... neviem presne, či je to ono, ale ak aj nie, určite ťa aj toto poteší » www.csfd.cz/film/222381-sva...
...seriously??? (ten nemecký tvar )
» www.csfd.cz/film/93239-vyta...
stojí za pozretie, vždy mi to urobí náladu.
cize 1. film urcite birdemic
2. film sa velavravne vola the worst movie ever!
3. film sa vola izba (the room) ktory je strasne kontroverzny, pretoze vela ludi veri, ze ten film nemoze byt taky ohavny a urcite tam su nejake skryte myslienky, len to ludia proste nepochopili. pravdou vsak najskor bude, ze ten film je skutocne tak ohavny
4. film je slovensky immortalitas, to hadam netreba predstavovat
to ti zatial staci, ak by si chcel dalsie, staci povedat
z tohto som kus videl, treba to sem zaradit