@antifunebracka to vážne sa ti nepáčil Muž v tme?! ...som mal kulilinček nádeje, že snad toto bude prvý horor/thriller na ktorom sa zhodneme A síce It follows sa nedá uprieť zaujímavá atmosféra a pár (čiže dve) slušné scény - no inač ide o brutál nudu
@mumford810 Nie je to vôbec nuda, takú stiesňujúcu atmošku som ešte nezažil v žiadnom filme, ale asi sa viem len viac vcítiť do postáv Muž v tme nebol úplne márny, ale skrátka som držal palce slepcovi, tie postavy vrátane Rocky boli totálne zákerné kurvy A oni z nich robili hrdinov... sry, toto neberem
tak to ti gratulujem keď sa vieš vcítiť do nesympatických postáv keď žiena chrápe s bars kým tak nech sa nečuduje, že ju prenasledujú obludy (zjavná metafora na pohalvné choroby ...v temnom mužovi bol nesympatický len ten týpek, ktorý umrel hned ako prvý ostatní dvaja boli sympaťáci a dalo sa s nimi súcitiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
XX
Ouija: Origin of Evil
It follows