sea of tranquility mám teraz ako ľahké čítanie... mám to od strýkovej ženy.,.. s ktorou sa rozprávam dosť o knihácha svojich vnímaniach o nich a taq...a sme žánrovo dosť odlišný ľjúbitelia ale obe lúbime pochody mysle v tom...rozbory toho a táq a šécko...len úplne z iných úpohladov (povaha, skúsenosti, vek a šécko) a táq a je to super a ona čítala aj tvajlajt aj 50šedovsofgrej ale to ako mi opodstatnila tie knihy čo na nich našla čo sa jej páčilo... veci ktore by mi lent ak nenapado... + mieri hlavne k autorkam (a ja naopak) a totok mi odporučila...a je to zatial skvelé,super sa to číta, angličtina pohodka ale zasa ani nič primitif. a hlavne ti to tam dá taký oný hneď dejový (idem tam hlavne o dej obviously) že čosi sa stal a fut sa na to len naráža ale až na konci sa to prezradí...aty furt premýšľaš...ale mám dokopy asi tak 15 kníh rozčítaných tak si môžme dať preteky ktorá to skorej zistí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a sa mi to lúbi aj v spojitosti s
little book of calm
» www.martinus.sk/?uItem=117891...
» www.gorila.sk/product/478256...
» www.martinus.sk/?uItem=138524...
» www.knihanaj.sk/?product=piesen...