Cavte potrebujem poradiť nejakú tému o čom by som rozprávala na mikrovýstupe.. uplne hocičo len nie také že ako sa rozmnožujú ryby a skor take kde sa nemusím vela učiť.. dikyy
PS: som zúfalá
@warble do školy pre spolužiakov a profku a proste povedala nam ze o hocičom môžme rozprávať 3 minúty a nemože sa opakovat ta tema to je take dost zle..:/
@bloodypunk no nie praveze nechcem odborne nic. chcela som rozprávať cosi o tejto dobe ako to tu je cele zle a tak.. pôvodne uplne na zaciatku som mala ja a moje priatelstvo alebo take cosi len mi to niekto zobral..:/ ahej ved toto a najhorsie na tom je ze tebe to stopujú a ty sam musis vediet kedy skoncit super ze..
@bejak ja by som si vybrala niečo viac spešl...ak chceš hovoriť o dnešnej dobe tak si vyber viac špecifikovanú tému, napr. /ne/tolerancia homosexuálov, to máš veľmi aktuálne
@erjedna jo ved toto D nad tym som už uvažovala a potom by som to musela opakovať ach cele zle toto @bloodypunk neviem ci je to dobry napad rozpravat o homosexualoch na katolickej univerzite tam poburim vsetkych vies ako
pis o liekoch ako farmaceuticke mocnosti vyuzivaju nevedomost a spolu s lekarmi buduju novu eru otroctva ktore je zalozene na zavislosti na liekoch ktore vobec neliecia a ani nemaju liecit choroby, ale iba ich symptomy, darmo, naco by boli take lieky ktore by kazdeho vyliecili, keby potom uz nebolo koho liecit, kazdy by bol zdravy. to iste robia aj zubari a vsetci. moc kontroverzne?
@bejak myslim ze by ti moc otazok nedavali lebo na to sa nie je co pytat, nikto o tom nic nevie, aj ked je to zjavne ze sa to deje. Teda neviem akemu publiku, s akym prehladom a vzdelanim, by si to mala prezentovat. Ak by tema mala byt zalozena na problemoch doby tak by to bolo fajn, konspiracie sa lahko ucia Myslim ze ty by si viac potrebovala temy vhodne pre mladsie publikum ze ?
@karchie no to by si mi musel asi ty napisat lebo ja neviem moc o tom az tak.. neni to mladsie publikum moji spoluziaci cize 20roční.. ja som chcela najprv cosi take ze vtipne alebo co jak stand up comedy.. len nemam ziaden napad..@melancholik no ale fakt kokos.. ma ohodnotia hrozne..:/ to este ma aj hodnotit idu..
@karchie toto videjko som uz par krat videla preco asi.. d ach no ja neviem ja som chceal take cosi vtipne proste daku jedn temu a ku nej cosi povedat ..lene to by som musela aj nadavat a to asi nemozme D
porozpravaj im o lekaroch!!! ako tato spolocnost len serie a nadava na lekarov a lekari jak by si dali hlavu odtrhnut pre 20 eur. co je vlastne dosledkom zalostne nizkych platov lekarov na slovensku a tak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Kde je ten mikrovystup, pre aku spolocbost, pri akej lrilezitosti..
@bloodypunk neviem ci je to dobry napad rozpravat o homosexualoch na katolickej univerzite tam poburim vsetkych vies ako
opaluj