Ak mám byť úprimná mam rada knihy písane formou denníka alebo take teenegerské. Poraďte dajakú fajnú čo ste čítali Mám chuť si niečo prečítať..Nemusí byť nové , aj z tých starších čo nájdem v knižnici ďakujem
áno, pripájam sa k Wertherovi, to bola veľmi pekná (i keď smutná - ale nie depresívna, na to bola napísaná príliš poeticky!) kniha. formou denníka mi napadajú potom jedine Denníky princeznej, Angus, bozky a trapasy smiley:, Adrian Mole, ale to už je ťaaažkáá puberta. Ale vlastne ved čo, minimálne to druhé z toho, čo som menovala, si aj teraz občas rada prečítam, lebo je to fakt fakt vtipné. Ale hovorím, cieľovou skupinou sú tak 13-14 ročné puberťáčky . Aj tak. ako letné čítanie, veď prečo nie? a smiať sa budeš určite.
toto neviem ci je pisane formou dennika (viac menej myslim ze hej) ale ja som citala taku romantikuš...a volalo sa to nič nas nerozdeli a pacilo sa mi to!!!!
Keď som mala 12, čítala som knihy od Karen McCombieovej napr. Dosť dobrá rodinka.. Tá kniha má viac dielov.. A v tej dobe sa mi to veľmi páčilo. Možno, že aj teraz by sa mi to ešte páčilo.
Formy denníkové - Džínsový denník 1,2, Denník Adriana Mola (niekoľko dielov, prvé tri sú najlepšie), Nick Twisp (v putách, sa búri), Denník Anny Frankovej, Polnočný denník, Môj strýko Osvald, Denník Bridget Johnsovej, Denník Georgie Nicolsonovej, Denník nymfomanky.
Dobre čitateľné kvázy polodenníkové - Kto chytá v žite
@tikalok@grietusha Neviem, naša ZŠ to nečítala, ale ja som to čítala ako tretiačka na základnej a pamätám si, že som hŕbe slovíčok nerozumela (mokrý sen, zicherka, grogy), ale naučila som sa slová ako intelektuál a depresia, takže už v ôsmych rokoch bolo pre mňa typické si apaticky vzdychnúť a zahlásiť niečo ako: ,,Na mňa nemáš, ja som intelektuál" alebo ,,Nechaj ma, mám depresiu." Proste všetky učiteľky v škole sa na tom smiali Sorry, že som sa tu rozpomínala, ale Adrian Mole bola moja sladká láska
@grietusha jasné, Adrian Mole je vtipná kniha, ale kedže som ju čítala v rozpuku mojej najhoršej puberty, navždy ju budem mať spojenú práve s týmto obdobím života
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Metro 2033
Môžu byť pomedzi to aj listy?
Bram Stoker - Dracula
Prípadne ak len listy, tak Utrpenie mladého Werthera od Goetheho.
Utrpenie mlad0ho Werthera som chcela napísať
» dorinta19.bizland.ro/FLOWERS%20FOR%2...
a ak teenagerské, krásna kniha je - Ak zostanem
(teda, popravde, ešte som to nečítala, ale raz som to počúvala ako audioknihu a šla som sa popučiť od smiechu)
Formy denníkové - Džínsový denník 1,2, Denník Adriana Mola (niekoľko dielov, prvé tri sú najlepšie), Nick Twisp (v putách, sa búri), Denník Anny Frankovej, Polnočný denník, Môj strýko Osvald, Denník Bridget Johnsovej, Denník Georgie Nicolsonovej, Denník nymfomanky.
Dobre čitateľné kvázy polodenníkové - Kto chytá v žite
@stenatko však Adrian Mole sa číta aj na ZŠ, nie? a Môj strýko Osvald je výborný výber, hoci neviem, či to bude sedieť tomu, čo slečna hľadá
a tuším sa to naozaj číta aj na ZŠ, hoci samozrejme vtedy to nie každý vníma