Ahoj Rád by som si kúpil nový pc. Mám slabý starý. Nemám veľa peňazí čiže na herné to nie je. Preto by som chcel poradiť.
Aby to utiahlo : QuadcoreMT2, LoLko (aspoň na stredných), . .....
tak poradim ti ak sa nebojis ze ta dakto oklame tak skus napr Bazos.sk alebo iny internetovy inzertny portal a najdi si tam komp
da sa tam cca za 400€ zohnat dobry komp
a za 700 som videl docela delo alebo si pozri akcne produkty obchodou
momentalne su ceny naozaj nizko nie jak kedisi ked som kupil 4 jadrovy nadupany komp za 25000 SK a teraz som ho predal za 220€ dako 6600 sk
a lolko rozbehas na hocicom. tam myslim ze ide cisto len o internet na akych detailoch to mozes hrat
ty si kokotina, spyta sa ta kolko mas a ty napises ze aj mam by pridala. ty si vpici sak napis kolko mas. najlacnejsi pc ti poskladam za 120e co si tam mozes pozerat internet a pustat hudbu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
da sa tam cca za 400€ zohnat dobry komp
a za 700 som videl docela delo alebo si pozri akcne produkty obchodou
momentalne su ceny naozaj nizko nie jak kedisi ked som kupil 4 jadrovy nadupany komp za 25000 SK a teraz som ho predal za 220€ dako 6600 sk
a lolko rozbehas na hocicom. tam myslim ze ide cisto len o internet na akych detailoch to mozes hrat