záleží na tom ako veľmi si schopná veriť a byť verná a on tiež. ak by ste sa naozaj mali veľmi radi tak by ste to zvládli aj keby bývate neviem koľko od seba.....ale vzťah na diaľku je vecou dôvery a vernosti......
tak to neskúšaj keď sa bojíš...na čo by niekto niečo vyskúšal ak sa bojí však? to by sme mali odvahu a optimizmus že? ale nie my chcem byť večne sklamaní
diaľka? to je len ďalšia výhovorka ak by ste neboli od seba ďaleko, nemali by ste na seba čas, ak by ste ho mali, možno by ste sa nikdy nezaľúbili nikdy nevieš dopredu či sa sklameš a či nie proste to je ako skok s padákom, buď sa ti otvorí alebo nie hm ale myslím že padák sa ti otvorí asi častejšie
mas 1 zivot a je to na tebe nie ako ludia zahlasuju proste ak ho mas az natolko rada ze vydrzis tu dialku chod do toho ale ak to citis ze nevydrzis nechaj to tak lebo zbytocne jeho sklames a aj seba!
Prepac, ale nechcela som naozaj dat moznost poslednu, pretoze to by Ti asi prilis nepomohlo, taka "rada".. A to prve je moc naivne . a z realistickeho hladiska sedi prakticky skutocne najviac ta pesimisticka druha moznost - Pretoze ak myslis, ze sa date do kopy a budete zit stastne az do smrti.... Naozaj by som Ti to priala, ale nedavam tomu velku sancu. A vravi sa, ze dialka sice nie je v laske prekazkou, ale... nie je ani vyhrou.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
diaľka? to je len ďalšia výhovorka ak by ste neboli od seba ďaleko, nemali by ste na seba čas, ak by ste ho mali, možno by ste sa nikdy nezaľúbili nikdy nevieš dopredu či sa sklameš a či nie proste to je ako skok s padákom, buď sa ti otvorí alebo nie hm ale myslím že padák sa ti otvorí asi častejšie
aj ked je mi casto smutno,som stastna
takze,skus,nic nestratis..
Tak to mate stastie ,nech vam to dlho vydrzi,isto sa lubite velmi
a myslis nanu casto? Nechyba Ti ?
Ked sa dvaja naozaj Lúbia ,niejč naozaj čo riešit
A keby si si zacal so mnou? To by sme mali tjez na dialku ...Nedame stretko ?
Ale stretnut by sme sa mohli
hmm?
Teda,my by sme sa mohli,nje ta Emmka ci kto
@22 a @23 Vidíte baby? Učte sa !
I ked môj názor je, že láska nad 50km nevydrží dlho.
@Delpurr Ok, iba sme srandovali.