Páči sa mi jedna baba chodievame spolu aj von rozumieme si ja by som s ňou aj chcel chodiť ale neviem či sa jej aj ja páčim ? poradte mi prosim čo mám robiť
a to je ešte iba utorok ...a už tretí problém vo vzťahoch..
začnem to počítať
III
@hunterko ked tu bude do konca týždňa aspoň....8 takýchto tém, napíšem o tom blog a budem sem kopčiť len link Takže ak máš rovnakých kamošov ako ty, porad im nech založia podobné forum a na konci tyždňa dostanete know-how
Nadviaz nejaky fyzicky kontakt Ak sa nebude branit, je to v suchu. Ak hej, tak je to v riti, ale... vzdy to moze skoncit aj neuspechom. V tom pripade sa na tom mozete o pol roka zasmiat, nic sa nedeje Nemusis sa zaoberat zbytocnymi slovami ze kto sa komu paci...
Kludne najprv medzi recou zavad rukou o jej ruku a nechaj ich dotykat sa (par sekund uplne staci na to, aby to zacala vzadu v hlave hlbkovo analyzovat , potom neskor ju mozes obcas na chvilku jemne podrzat vzadu na chrbate, este neskor pridat nejake kratke objatia. No a tieto veci vzdy sprav len na chvilu, najlepsie vtedy, ked ju rozosmejes a dievca ma docasne trochu vyssiu hladinu hormonov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Ako uz pisali , pomali ju bal poznas ju , vies co sa jej lubi tak sa podla toho zariad
Ešte máš kopu času a poddávaj sa hormónom.
začnem to počítať
III
@hunterko ked tu bude do konca týždňa aspoň....8 takýchto tém, napíšem o tom blog a budem sem kopčiť len link Takže ak máš rovnakých kamošov ako ty, porad im nech založia podobné forum a na konci tyždňa dostanete know-how
Ty si myslis že sa jej páčiš?
Kludne najprv medzi recou zavad rukou o jej ruku a nechaj ich dotykat sa (par sekund uplne staci na to, aby to zacala vzadu v hlave hlbkovo analyzovat , potom neskor ju mozes obcas na chvilku jemne podrzat vzadu na chrbate, este neskor pridat nejake kratke objatia. No a tieto veci vzdy sprav len na chvilu, najlepsie vtedy, ked ju rozosmejes a dievca ma docasne trochu vyssiu hladinu hormonov