Chcela by som nejaký hudobný mobil s kvalitným fotoaparátom a dlhou výdržou batérie. Aby nebol zbytočne veľký. A aby bol, samozrejme, pekný Vďaka za všetky rady a odporúčania .. prípadne: S akou značkou máte najlepšie skúsenosti?
Na dlhú výdrž batérie a kvalitný foťák zabudni. Teda na pojme "kvalitný foťák" sa určite nezhodneme, keďže väčšina je spokojná s ajfónom, zatiaľ čo mňa už moja zrkadlovka nehorázne obmedzuje po technickej stránke, ale...No a pokiaľ ide o hudobný čip, ten montujú najlepší tiež do jabĺk (bože, odpusť mi, že propagujem jablko...). Ale k tomu treba aj slúchadlá, keď napojíš štuple za 13,99€ z výpredaja k čomukoľvek, tak budú hrať stále rovnako. Ale u drahých slúchadiel je rozdiel výrazný.
Hudobný spravilo HTC, je to low end, je hrubý a vyzerá hrozne, neviem si spomenúť na názov. Alebo potom ako poznamenal thebad iPhone (tiež ho nepropagujem)
Výdrž batérie - hocijaký dambfón. Kľudne aj 2 týždne, napríklad najlacnejší Samsung, ktorý sa dá kúpiť za pár šupov.
Mobily budú čím ďalej tým väčšie, mám pocit, že štandardom sa stáva 5 palcov aj pri lowendoch, čo je dosť škoda, pri 4,5 palcoch to je ešte fajn.
Pekný je strašne subjektívny názor, mne sa napríklad veľmi páčia Lumia830 a 930.
no ak chceš kvalitný foťák a dobrú výdrž tak veľa šťastia
dnešné mobily maju hroznu výdrž (ale za to fajn foťáky)
ak ti ide ale skôr o hudbu tak sa skús pozrieť po starších walkmanoch od sony ericssonu tušim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Kvalitný fotoaparát (Lumia1020,930,1520) /GalaxyS4),
Hudobný spravilo HTC, je to low end, je hrubý a vyzerá hrozne, neviem si spomenúť na názov. Alebo potom ako poznamenal thebad iPhone (tiež ho nepropagujem)
Výdrž batérie - hocijaký dambfón. Kľudne aj 2 týždne, napríklad najlacnejší Samsung, ktorý sa dá kúpiť za pár šupov.
Mobily budú čím ďalej tým väčšie, mám pocit, že štandardom sa stáva 5 palcov aj pri lowendoch, čo je dosť škoda, pri 4,5 palcoch to je ešte fajn.
Pekný je strašne subjektívny názor, mne sa napríklad veľmi páčia Lumia830 a 930.
dnešné mobily maju hroznu výdrž (ale za to fajn foťáky)
ak ti ide ale skôr o hudbu tak sa skús pozrieť po starších walkmanoch od sony ericssonu tušim