Chcem si kupit novy mobil.
Som skoro na 100% rozhodnutí pre Huawei P9 Plus ale chcem aby ste poradili co by ste kupovali vy.
Nechcem urobit chybu.
Podmienky:
Aspon 5.5" displej
Aspon fullHD displej
Aspon 4GB RAM
Najlepsie 8 a viac jadrovy pro
s frekvenciou aspon 1,8GHz. (Idealne nad 2)
Fotak vhodny k cene.
Bateria by mala mat aspon 3000mAh.
A to najdolezitejsie - aby bol plynuly, odolny, a dizajnovo krasny.
Cena moze byt 500+ ale zase nie iPhone7 Plus za tisicku.
Skoro som zabudol - idealne aby to bola vlajkova lod.
Vlastne ked tak pozeram na tie dnesne vlajkove lode tak su vykonom skoro rovnake cize to rozhodujuce je displej, dizajn v mojom pripade
Myslim ze som dal dost skromne parametre na tu cenu tak sup sup dajte typy.
Podmienka nemusi byt 500+ kludne aj za 400 ak sa mi bude pacit kupujem.
@doyouhearme chcem mat mobil ktory mi aj chvilu vydrzi a pojde plynulo a zvladne vsetko co chcem.
Aj ked chodis len na FB, internet, fotak tak ti nemusi stacit mobil za 100 lebo ten drahší je vykonnejsi ma lepsi fotak = lepsie foto, lepsi zazitok z hier.
To je akoby som povedal ze vsak ty behavas len vo volnom case a nie sutazne tak naco ti budu tenisky za 300e.
No preto ze sa v nich beží lepšie aj ked iba ako hobby!
aspon 4gb ram - to je momentalny strop. je par modelov co uz ma 6gb ale moc ich neni...v kazdom pripade by som sa stavil ze ani nepoznas rozdiel medzi 3 a 4 gb ram...
pocet jadier tak isto nehra rolu...4 jadrovy snapdragon moze byt vykonnejsi ako 10 jadrovy mediatek...
a tiez by som bol zvedavy jak si dosiel zrovna k hentakej frekvencii
podla mna si len honic parametrov a realne ani nepoznas co tie telefony vlastne maju pod kapotou
moj samsung ma 8jadier a 4gb ram a aj tak niekedy trha viac jak cinan za 100e s cistym androidom...
@lacius ano ale konkretne samsung nechcem - ja proti nemu nic nemam a myslim zea skvele mobily aj ked Note7 nevysiel, ale samsung mam teraz a chcem zmenu. Som spokojny ale chcem poskusat aj ine. @kosmiklove 4GB ma kazdy mobil v danej cenovej kategorii najdes aj vela modelov so 6GB a dokonca teraz neviem ci Xiaomi alebo Elephone predstavili s 8GB RAM.
Pocet jadier hrá rolu. Aj ked nie tu najdolezitejsiu.
A ano 4jadrovy MOZE byt vykonnejsi ale vacsinou byva 8 vykonnejsi a ja chcem 8
Takze nabuduce ked nemas co povedat k teme tak sa nevyjadruj alebo aspon nesud cloveka ktoreho absolutne nepoznas ze je honic parametrov lebo za 1. Tebe to nepomoze za 2. Mne to nepomoze
"chcem mat mobil ktory mi aj chvilu vydrzi a pojde plynulo" kámo mal som lumiu 520 mala tuším 512MB RAM a 2jadro a vydržal mi 2,5 roka takže by som povedal, že to čo si napísal nemá s parametrami skôr by som povedal že systémom. A načo taký mobil budeš využívať ?
@lakero ale ja nechcem mobil ktory budem mat 2,5roka takym sposobom ze ked chcem otvorit net tak mi este 4x padne
Budem ho vyuzivat na to co vsetci ostatni.
Fb, internet, foto, hry, hudba, aplikacie, raz za čas GPS .
Prosim nezacni pisat ze to zvladne aj mobil za 100 uz som to tu vysvetloval.
Jednoznačne S7, tam nie je čo riešiť. IPhone sa vyťahuje bohviečím a pritom platíš len za značku. Samsungy,urobili taký pokrok v spracovaní a vo fungovaní vo všeobecnosti.....a to o výkone nehovorím, keď chceš kúpiť nový doslova SMARTphone tak určite S7 a oplatí sa ti pozrieť aj nejaké tie zľavy » www.kuponyzdarma.sk/... Minimálne na doručení ušetríš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Fotak vhodny k cene.
Bateria by mala mat aspon 3000mAh.
A to najdolezitejsie - aby bol plynuly, odolny, a dizajnovo krasny.
Cena moze byt 500+ ale zase nie iPhone7 Plus za tisicku.
Skoro som zabudol - idealne aby to bola vlajkova lod.
Myslim ze som dal dost skromne parametre na tu cenu tak sup sup dajte typy.
Podmienka nemusi byt 500+ kludne aj za 400 ak sa mi bude pacit kupujem.
Aj ked chodis len na FB, internet, fotak tak ti nemusi stacit mobil za 100 lebo ten drahší je vykonnejsi ma lepsi fotak = lepsie foto, lepsi zazitok z hier.
No preto ze sa v nich beží lepšie aj ked iba ako hobby!
aspon 4gb ram - to je momentalny strop. je par modelov co uz ma 6gb ale moc ich neni...v kazdom pripade by som sa stavil ze ani nepoznas rozdiel medzi 3 a 4 gb ram...
pocet jadier tak isto nehra rolu...4 jadrovy snapdragon moze byt vykonnejsi ako 10 jadrovy mediatek...
a tiez by som bol zvedavy jak si dosiel zrovna k hentakej frekvencii
podla mna si len honic parametrov a realne ani nepoznas co tie telefony vlastne maju pod kapotou
moj samsung ma 8jadier a 4gb ram a aj tak niekedy trha viac jak cinan za 100e s cistym androidom...
@kosmiklove 4GB ma kazdy mobil v danej cenovej kategorii najdes aj vela modelov so 6GB a dokonca teraz neviem ci Xiaomi alebo Elephone predstavili s 8GB RAM.
Pocet jadier hrá rolu. Aj ked nie tu najdolezitejsiu.
A ano 4jadrovy MOZE byt vykonnejsi ale vacsinou byva 8 vykonnejsi a ja chcem 8
Takze nabuduce ked nemas co povedat k teme tak sa nevyjadruj alebo aspon nesud cloveka ktoreho absolutne nepoznas ze je honic parametrov lebo za 1. Tebe to nepomoze za 2. Mne to nepomoze
Budem ho vyuzivat na to co vsetci ostatni.
Fb, internet, foto, hry, hudba, aplikacie, raz za čas GPS .
Prosim nezacni pisat ze to zvladne aj mobil za 100 uz som to tu vysvetloval.
Za mňa Samsung Galaxy S7 edge, Google Pixel XL,
Eventuálne čakať do konca februára na Samsung Galaxy s8
(Vďaka j*blému mobilnemu Chrome-u som musel svoj post rozdeliť na 3 časti)