Ahoj, vie mi niekto poradiť dobrú knihu na čítanie? (prehrabala som takmer celú mestskú knižnicu a nič ma nezaujalo).Nemám rada detektívky, romány pre dievčatá, dobrodružné knihy. Mám rada sci-fi, horory a iné žánre, ktoré neviem presne pomenovať. Ak to p
čokoľvek od Stephena Kinga, ďalej Hra o truny, aj keď neviem či to budú mať u vás v knižnici, no jednoznačne odporúčam, ďalej také pohodové čítanie fantasy napr. Zaklínač alwbo Hobit, alebo si prečítaj klasiku ako Oliver Twist atď. Z takých tých nomrálnych zo života sa mne páčilo Kto chytá v žite, alebo čokoľvek od Remarqueho, píše úžasne. Potom ešte od Marqueza Kronika vopred ohlásenej smrti, alebo ak máš rada kriminalistiku tak od Mateja Snopka Vrahovia, všetky tri diely, aj keď ja som čítala len dva. ďalej ešte vždy všetkým odporúčam O myšiach a ľuďoch od Steinbecka, Nahí a mŕtvi od Mailera, potom ešte také čo neviem či budú mať v knižnici ale tak skúsiť môžeš a to od Khaleda Hosseiniho Tisíc žiarivých sĺnk a Majster šarkanov. Osobne ma veľmi bavil aj Obchodník so smrťou od Hugha Lauriho, ale na tú knižku sú všelijaké názory A ešte som zabudla na Hunger Games a moje srdcovky od Shakespeara
v tomto momente sa cítim neskutočne trápne, lebo veľa (takmer vôbec) nečítam, a rád by som tu napísal tie klasické romány ktoré majú všetci prečítané..
ale momentálne čítam nezbytné věci od kinga, ale odporúčam aj tolkienovú tvorbu - hobit je super
tak určit steven king skus od neho kliatbu , mizériUale najviac odporúčam podpalačka a možno niečo od michaela korytu síce ja mu moc nefandím ale tiež píše tento žáner A ak chceš niečo take fantasy tak skús sériu 7 kníh Deltora sú to tenké knižky ale fájn napísala ich Emily Roddová dúfam že si z nich dačo vyberiešamyslím že sa ti budú páčit
» www.antiquariat.sk/nove-knihy/vane... tato kniha by ta mohla prekvapit, ak mas rada fantasy, tak ta ocari a mna ohuril aj fakt, ze ju napisalo 14 dievca zo Slovenska a je naozaj dobra!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Aj Čapkove R.U.R. je perfektné aj jeho ďalšie hry, Biela nemoc, Matka, Adam stvoriteľ atď.
A ak chceš horor tak jednoznačne niečo od Kinga.
ale momentálne čítam nezbytné věci od kinga, ale odporúčam aj tolkienovú tvorbu - hobit je super