@dannyd14 mne sa ani staré ani remaky nepáčia... Séria SAW má zmysel trošku a inak neviem o ničom... Hororové série majú to čaro natočiť prvú časť kravinu a tie ďalšie to podtrhnú ešte viac...
@meaning_fullness tak páčiť sa ti nemusia ale tie od Carpentera sú drvivou väčšinou považované za to najlepšie čo žáner vyprodukoval, preto to Danny spomína
Tak akoze ani ja to nepovazujem za nejako vyhladavany druh hororovych filmov, ale slecna chcela tip na halloweena, tak takyto film na taku udalost ako vysity, pre mna top je Evil Dead seria, hlavne prva cast... Saw je sprznena klasika, jednotka este usla, ale zvysok uplne o nicom, stale to iste dokola.
@plavam_zivotom z hororov sa mi najviac páčil sinister heh, ale pravda veru, Emily Rose je super tiež a ak je to podľa skutočnej udalosti, ľudia by nemali zľahčovať túto tému.
@sadistrom Najstrašidelnejší nebol, to je pre mňa V moci diabla, ale presne ako hovoríš, tým, že to bolo podľa skutočnosti to bolo také dosť mrazivé... A dobre spracované to bolo.
@dannyd14 Ja si myslím, že si dal super tip ten Halloween, podľa mňa je to skvelá séria (teda až na Season of the witch a Resurrection), pôvodné boli vynikajúce a od Zombieho, ktorý tam pridal viac gore a psychológie taktiež, ale tak je to subjektívne, ja som na slasher horory zaťažený
@rocafella ved ma len 13, i ked aj to uz je dost pozerat horor v 13, ak ma naozaj 13 .... @billyjoe dakujem, teda, asi si pustim nejaku klasiku, som sa tak nejako navnadil ale nvm, ktoru, je ich pozehnane
@sugy1 viem čo to je, chcel som si to pozrieť, ale nemal som chuť na ten žáner vtedy ani momentálne, ale čoskoro si to pozriem, hlavne kvôli Emme a trz si idem pozrieť toto
csfd.cz/film/384882-the-windmill-massacre/prehled
dostal som sa k tomu náhodou cez LIVINGDEADA, ale vyzerá to celkom cool, slashere/exploitation mám najradšej
@sugy1 bola to uplna hovadina, ako gore splnil ucel, ale proste bolo vidno, ze to ma uplne slaby rozpocet- efekty, scenar des ... Ono sa podla toho hodnotenia na csfd neda orientovat, dost filmov je uplne podhodnotenych alebo naopak az moc precenenych, uz idem podla popisu filmu, prip. traileru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Begotten je film na každú príležitosť!
Chcel som sa len zastať Dannyho že nenapísal vôbec blbosť!
@sugy1 @13 jj, sry za vyraz... to hej, ten zaver som necakal vobec, to bola supa
Ale nemyslím to v zlom, len pod slovom párty si predstavujem niečo iné
včera som to videl a imho celkom nuda
ale na čsfd to má z nejakej čudnej pohnútky divákov 70%
mno
csfd.cz/film/384882-the-windmill-massacre/prehled
dostal som sa k tomu náhodou cez LIVINGDEADA, ale vyzerá to celkom cool, slashere/exploitation mám najradšej
No a Blackcoat's daughter je film čo rozhodne nesadne každému ale mne sa páčil neskutočne.