najlepší biznis v tejto dobe je asi internetový obchod, nepotrebuješ žiadnu kanceláriu, žiadnych zamestnancov, žiadne sklady, len začiatočný kapitál na rozbehnutie a samozrejme dobrý nápad čo predávať ...
podla mna najviac sa zaraba vo financnictve tak tam nieco alebo IT
alebo vymysli nieco uplne nove co chyba na nasom trhu napriklad nedavno otvorili v BA restauraciu kde jes potme aby si si uplne vychutnala chut jedla a tusim to stoji 50 € co je celkom dobry zarobok na jednu osobu kazdy chce nieco specialne, treba mat dobry napad
to ako ked si niekto kupuje ferrari ked na cestovanie staci obycajny peugeot napriklad ale ludia maju radi nieco lepsie a drahsie ako ostatny, treba to vyuzit
@pumaamravec celkom dobry napad na tu reštauraciu ale kto da za veceru 50€ ked ludia zarabaju 300€ nemyslim teraz bratislavu lebo v Ba uz taka restauracia je ale v inych castiach slovenska by to neprezilo. Je to velmi tazke si myslim s podnikanim preto som rad ze som zamestnany tam kde som a chodi mi vyplata kazdy mesiac ..
@kingpeterson tak vies ked otvaras podnik/firmu musis ratat s rizikom ze o vsetko prides a treba zakladat len take firmy, ktore doplnia medzeru na trhu, takze rozhodne sa ti neoplati otvorit luxusnu restauraciu niekde pri luniku IX a vies platy su zdola obmedzenie minimalnou mzdou ale pri podnikani mas neobmedzene prijmy podla tvojho snazenia a ako je tvoja firma uspesna na tom podielas ty poznam ludi co zarabaju aj 4000 € ale aj takych co su radi ked maju 300 € vsetko zavisi od snahy a sikovnosti
@tenario moze mat niekto skvely napad len si nemoze dovolit to zrealizovat a ten kto ma peniaze na realizáciu nema skvely napad tak preco to nespojit dokopy. podla mna je to dobry napad opytat sa
drogy, ludske organy, drevo, obchod s bielym masom, falsovanie. ak legalne tak statne zakazky, to je najvacsi biznis, ale to musis mat znamosti vo vlade
@kingpeterson vždy je 1000 dôvodov prečo sa to či ono nedá alebo by bolo ťažké alebo nezaujímavé alebo nepraktické až kým nepríde niekto dosť odvážny aby to realizoval a všetkých sfúkol. Pochopiteľne to môže dopadnúť aj opačne ale podstatná časť ľudí čo chce podnikať podľa môjho názoru nemá problém to vymyslieť ale dostať sa k realizácii cez podobné detaily. A najťažšie je práve ta realizácia nie hľadanie nedostatkov.
@matheusko šťastie je len výsledkom rozhodnutí a akcii. Sám to vidím na sebe idem za tým čo chcem a čím viac sa snažím tým viac veci sa predo mnou samé odvíjajú až sa niekedy stačím čudovať Každý človek je sám pánom svojho šťastia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
alebo vymysli nieco uplne nove co chyba na nasom trhu napriklad nedavno otvorili v BA restauraciu kde jes potme aby si si uplne vychutnala chut jedla a tusim to stoji 50 € co je celkom dobry zarobok na jednu osobu kazdy chce nieco specialne, treba mat dobry napad
to ako ked si niekto kupuje ferrari ked na cestovanie staci obycajny peugeot napriklad ale ludia maju radi nieco lepsie a drahsie ako ostatny, treba to vyuzit
@matheusko šťastie je len výsledkom rozhodnutí a akcii. Sám to vidím na sebe idem za tým čo chcem a čím viac sa snažím tým viac veci sa predo mnou samé odvíjajú až sa niekedy stačím čudovať Každý človek je sám pánom svojho šťastia