Ano ,cakam ze ma vacsina z vas vysmeje a posle do haja ,ale nieje nic prijemne ked musite byt vacsinu casu zavreti doma...Moj problem spociva v tom ,ze som uz davnejsie prisla o partiu s ktorou som chodila dlhy cas von.Kedze uz nemam ich nemam ani kamarat
Bravo. "neviete mi preto poradit akym sposobom by som si nasla nejakych priatelov?" musi byt otazka naozaj polzoena zo zufalstva. Co tak nesediet za fb, nespamovat "priatelov", ale radsej ist von a zacat komunikovat s ludmi?
nemalo by byť priateľstvo normálna, spontánna vec? toto nechápem, že niekto si musí nasilu hľadať priateľov, len aby mal s kým chodiť von. to si nevieš užiť trochu samoty do piče? nájdi si nejaké koníčky, čítaj, foť, behaj,.. ale né, však potrebujeme svoje stádo, ináč sme stratení.
a seriózne, ak ešte raz prečítam slovo "partia", tak sa dogrciam.
prečo by sme sa ti mali smiať, ja mám tiež len pár kamarátov, s ktorými idem von tak raz za 2-3 týždne a inak trčím doma a nudím sa, alebo chodím ako looser von sám, je to na nič, keď nemáš ísť s kým :/
no ja som mala pred časom tiež podobný problém... partia zo strednej sa porozliezala kade-tade po svete, zostali mi tu asi len 2 kamosky aj tie často nemali čas... skús nejaké koníčky, najlepšie skupinový šport alebo nejaké študentské organizácie podľa toho, čo ťa zaujíma...
nj,no to je nanic,kedze prevaznu vädsinu kamaratov tvoria ludia s ktorimi sa poznas dlho(od mala) alebo spoznas na strednej.Najdi si chlapa a vterkni sa do jeho partie.
a inak tiež som začila na základke.. ale na strednej sa to kus zmenilo, nemám vyslovene svoju partiu ale mám dosť ľudí s ktorými môžem chodiť vonku a to mi stačí
Partie sú nanič, bud sama sebou. Tvoja identita nemusí byť položená na partii, ale na tebe. Si sama sebou, nepretvaruj sa. Ty ich nepotrebuješ, to oni prišli o teba. Do čerta baba, hrdosť máme kde? A ego? Ja už teda mám svoju rodinu, ale poviem ti, partiu som v živote k ničomu nepotrebovala, len k problémom jedine tak..Tieto nadstavbové združenia oberajú ľudí o vkus a súdnosť. Ja chodím behať s i podom, mala som psa kedysi, čítam, píšem, študujem ( áno stále), mám svoje dieťa i svoje kamarátky s ktorými občas skočím na kávu, najdi si prácu - vyšívaj, pleť šály a potom ich predávaj, z vyrobených penazí chod do obchodov a skúšaj si veci sama pre seba, namaluj sa sama pre seba, bež do fitka, do kina, na kebab, pizzu..do obchodáku ..sadni si sama na kávu..normálne ži a predovšetkým miluj sama seba!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a seriózne, ak ešte raz prečítam slovo "partia", tak sa dogrciam.
ak tam budem tak ta vezmem na pivo a mozme sa kamosit
alebo si nájdi frajera, hneď budeš mať program
nj,no to je nanic,kedze prevaznu vädsinu kamaratov tvoria ludia s ktorimi sa poznas dlho(od mala) alebo spoznas na strednej.Najdi si chlapa a vterkni sa do jeho partie.
a inak tiež som začila na základke.. ale na strednej sa to kus zmenilo, nemám vyslovene svoju partiu ale mám dosť ľudí s ktorými môžem chodiť vonku a to mi stačí