Momentalne som chory a doktorka mi povedala ze ak mi to neprejde tak mam ist stredu cize zajtra na kontrolu. Mne to este nepreslo uplne ale bojim sa ze ma moze dat do nemocnice lebo to som mal nejaku plucnu infekciu. Moze ma dat do nemocnice? Co by ste ro
Báť sa musíš jedine choroby a nie nemocnice. Ak zrovna nemáš nejakú závažnú infekciu a extrémne vysoké teploty, len tak ťa do nemocnice nedajú, hlavne sa toho neboj, aj keby si tam šiel, neutírajú ťa tam, iba sa budú snažiť ti pomôcť, okrem toho tam budeš mať na izbe rovestníkov, žiaden strach, veď si nejaký chlap ?
No mne ani doktorka nikdy nehovorila ze co mi je. Vzdy som to iba zistoval z toho letaciku od liekov. A teraz som dostal nejake na liecbu zavaznych infekcii pluc a hrudnika. Teploty uz nemam len stale kaslem a kaslem tak neviem ci mam ist zajtra do skoly alebo k doktorke.
@rayennn zavisi najma podla cistoty a tiez zavislosti.. u zavisleho co je zvyknuty takeho by najskor nezabilo..
ale bezneho cloveka no neni to az tak vela..
ja mam o drogach vela info a myslim ze 2,5 mg do zily zabije asi jedneho z 200 ludi cize to je este relativne uplne bezpecne tak potom 10 nemusi byt smrtelne aj pre bezneho cloveka
tak 30 no DD to uz urcite by si zaspinkal a nemusel riesit dalsie problemy zivota na druhy den
a zas striela ti len tak antibiotika alebo ti zobrala nejake sputum ( chrchel co vykasles), vyter z krku abo tak?
Ale ked to nemas fakt zavazne, tak ta ta na hospitalizaciu nevezmu.
podla opisu predpokladam, ze ide o nejaku infekciu dychacich ciest. ako dlho to trva?
mas teploty? kasles? vykasliavas? tyka sa to len "hrudniku"? co prinosne dutiny? tie su ciste?
ak by mala podozrenie na zavaznejsiu plucnu chorobu, posle ta podla mna na rentgen.
dolezity je udaj o dobe trvania + by nebolo od veci, ak by si sem napisal nazov lieku, ktory beries.
btw kedze si malolety, suhlas s hospitalizaciou by podpisoval jeden z tvojich rodicov. pokial by s tym nesuhlasili a bolo by to napriek tomu nevyhnutne, lekarka to moze urobit aj bez ich suhlasu.
Ja som to uz zazila na vlastnej kozi .......musia ti dat do ruky kanilu a cez nu ti stecie infuzia proti skodcom a kazdy vecer ti budu davat dajaku zltu tekutinu a tak po 3-4 dnoch pojdes domov
Teploty uz nemam ale stale kaslem. Uz ani moc nevykasliavam skor je to suchy kasel. Tie lieky sa volaju zinnat a dostal som najsilnejsie a este k tomu mi dala davkovanie ako dospelemu tak neviem. Mne to zacalo tak pred troma tyzdnami po tyzdni mi to preslo a po par dnoch sa mi to zase vratilo
@matus25 utekaj kade-ľahšie od doktorky, čo ti nepovie, čo ti presne je a tlačí do teba lieky!!!!!!!!!!! taká ti v konečnom dôsledku len poškodí a zarobí na tých liekoch!!!!!!!!!!!!!!
ale do nemocnice s kašľom nepôjdeš. ak si mal infekčnú chorobu, tak by ťa tam šupli na začiatku, keď bola choroba v plnom rozkvete a nie, ak si ju už takmer prekonal.
@matus25
urcite enchod do skoly... ked uz nic ine nie j od teba fer sirit to emdzi inych.
mal by si ist doktorke ale mal by si od nej aj pozadovat nech ti vysvetli co ti je, ake ti dava lieky a vsetko okolo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ale bezneho cloveka no neni to az tak vela..
ja mam o drogach vela info a myslim ze 2,5 mg do zily zabije asi jedneho z 200 ludi cize to je este relativne uplne bezpecne tak potom 10 nemusi byt smrtelne aj pre bezneho cloveka
tak 30 no DD to uz urcite by si zaspinkal a nemusel riesit dalsie problemy zivota na druhy den
Ale ked to nemas fakt zavazne, tak ta ta na hospitalizaciu nevezmu.
podla opisu predpokladam, ze ide o nejaku infekciu dychacich ciest. ako dlho to trva?
mas teploty? kasles? vykasliavas? tyka sa to len "hrudniku"? co prinosne dutiny? tie su ciste?
ak by mala podozrenie na zavaznejsiu plucnu chorobu, posle ta podla mna na rentgen.
dolezity je udaj o dobe trvania + by nebolo od veci, ak by si sem napisal nazov lieku, ktory beries.
btw kedze si malolety, suhlas s hospitalizaciou by podpisoval jeden z tvojich rodicov. pokial by s tym nesuhlasili a bolo by to napriek tomu nevyhnutne, lekarka to moze urobit aj bez ich suhlasu.
ale do nemocnice s kašľom nepôjdeš. ak si mal infekčnú chorobu, tak by ťa tam šupli na začiatku, keď bola choroba v plnom rozkvete a nie, ak si ju už takmer prekonal.
urcite enchod do skoly... ked uz nic ine nie j od teba fer sirit to emdzi inych.
mal by si ist doktorke ale mal by si od nej aj pozadovat nech ti vysvetli co ti je, ake ti dava lieky a vsetko okolo.