nijak zober si to ze oni su Bohovia a ty hovno co moze hovno spravit bohom? nic a co bohovia hovnu? vsetko! zmier sa s tym a nauc zit, posluchat, komunikovat a hladat kompromisy
vies kolko x mna napadla tato veta?ale to nie ze na rodicov,ale na otca..nic mi nedovoli vsetko zakazuje i ked mam 1.pokial nedokoncim skolu nemozem nic..a hlavne pokial byvam pod jeho strechou budem robit to co on povie..inak mozem ist do p*ce.neni zly,ale niekedy prehana i ked viem ze mi nechce zle..
co takto ich posluchat? Mozno sa ti ich prikazy a zakazy zdaju hlupe ale urcite ti chcu len dobre,takze neboj,ked vyrasties budes sa smiat a das im za pravdu.
@11 asi tak nejako ako vravi @13 , ked budes posluchat tak budu aj rodicia ustupcivejsi, lebo vedia ze sa na teba mozu spolahnut, tzv budovanie si vzajomnej dovery
A co ti vasi zrobili???...priviedli ta na svet a to je uz nieco. Aspon ja si to myslim. Viem ze niekedy je to tazke ale skus to predychat a len sa na nich usmiat ked ides okolo nich. Ked na teba kricia ospravedln sa im ked vies ze si urobila chybu ale ked nie povec im ako to bolo. Ale v ziadnom pripade im NEKLAM o zavaznych veciach ktore ovplyvnuju tvoj zivot. No to je iba moj nayor....ty mas mozno iny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
naucte sa aplikovat tieto pojmy
co vies ale v takom veku asi tie slova nepozna..a mozno nevie co znamenaju
milo
Ako na rodičov
Na každého rodiča platí niečo iné - takže v tom ti neporadíme - jednoducho stačí pár rokov skúseností a prídeš na to sama