potrebujem poradit... nemate niekto skusenost s nejakymi pripravkami tabletkami ktore by potlacali chut do jedla??? nejde mi o chudnutie... ale v poslednom case mam strasnu chut na jedlo... neviem preco...
priberas? lebo ja mam tiez take obdobia ze zerem furt proste od rana do vecera kazdu hodinu a pol potom ma to prejde a zistim ze som za ten cas este aj schudla tak neprepadaj panike
pomaly prezuvat ked nieco jes a nejedz velke porcie, clovek pocit sytosti az asi po 20 minutach a dovtedy sa stihnes dost vela najest ak budes jest rychlo a nejedz pri telke, mala by si sa sustredit len na vonu a chut jedla A chut do jedla potlacaju potraviny v ktorych je chrom a zaroven pomahaju pri chudnuti, najdes ho napriklad v brokolici, v slavkach, ustriciach, datliach alebo hruskach
posledna doba je asi taky mesiac dozadu... v skole sa to ako tak da lebo mam co robit a ked zjem desiatu nemam tam uz nic ine.. ale ked pridem domov.. sadnem k telke ze trocha oddychnem tak neveim prestat... aj by som cvicila.. lebo skor som aj cvicila ale ja teraz ani energiu nemam.. taka divna som .. do certa :/
a ja mám presne opačný problém... nechutí mi jesť a aj keď nič nezjem a mala by som by hladná, pocit hladu nemám... na to neexistujú nejaké tabletky, či?
aj ja mam take. tu keksik, tu ovocie, tu polievku, tu pecivo ... a na konci dna zistim, ze som vyjedla zasoby, co som si kupila na 4 dni :/ .... mne by sa take tabletky tiez zisli
@millieandrea preto je dobré si kupovať zásoby len na jeden deň, my to tak s mamou robíme, vždy nakúpime čerstvé len na ten jeden deň takže sa ani neprejedáme
psyllium..myslim ze uz je aj s prichutami tak keby nieco tak kupuj radsej ten neochuteny chuti ako..prosto zle normalne ho kupis v lekarni a co poznam ludi co ho uzivaju tak len chvalia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
priberas? lebo ja mam tiez take obdobia ze zerem furt proste od rana do vecera kazdu hodinu a pol potom ma to prejde a zistim ze som za ten cas este aj schudla tak neprepadaj panike
Radšej zisťuj o čo ide...
ale moja drahá tomu prispôsob aj nejaky výkon, čiže musíš spaľovať viac kalórií a na to je vieš čo najlepšie???
no mať dvoch frajerov, ktorí ťa riadne vyobracajú.......filip
filip