ja som tam zadal mesačný a čudoval som sa že ma predbehli 2,2 miliardy ľudí... blbý pocit, keď si teraz vlastne uvedomujem, že 5 miliard ľudí nezarobí za rok ani môj mesačný príjem. Dúfam, že je to nafúknuté lebo zase nie som ešte na manažérskej pozícii.
You’re in the top 38.36% , 1200eur/rok.
Podla mna je to divne, nezda sa mi ze zarobky vo vsetkych krajinach su take nizke ... @myschka 5% ved to je kazdy 20dsiaty to by sa lamborghini muselo predavat ako volkswagen/skoda nizsia trieda alebo tak @tommyhot podporujes sedu ekonomiku
@xy12345 nemam rad fancy nazvy, ja podporujem black market
K tym statistikam, pocita sa to pravdepodobne podla kupnej sily obyvatelstva, nie podla absolutnej hodnoty prijmu. To by aj lepsie zarabajuci slovaci stale zarabali menej ako priemerny american, sved, ci japonec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
myslim ze to je dost zle urobene
4.07%
richest people in the world by income
3.22%
richest people in the world by income.
lol. som tam hodil priemer predošlého a terajšieho jobu
1.01%
yessss
22,98%
Nemám income
Podla mna je to divne, nezda sa mi ze zarobky vo vsetkych krajinach su take nizke ...
@myschka 5% ved to je kazdy 20dsiaty to by sa lamborghini muselo predavat ako volkswagen/skoda nizsia trieda alebo tak
@tommyhot podporujes sedu ekonomiku
sak ano je to velmi zle spravene...mna to suplo medzi prvych 8% a to zarobim mozno 8,5 k za rok
by som chcel vidiet kde veduci....a majtiel firmy uz v tabulke asi ani uvedeny nie je
0.45%
richest people in the world by income. nehehehe
Všade je iná životná úroveň a náklady...
K tym statistikam, pocita sa to pravdepodobne podla kupnej sily obyvatelstva, nie podla absolutnej hodnoty prijmu. To by aj lepsie zarabajuci slovaci stale zarabali menej ako priemerny american, sved, ci japonec.
lol