Neporovnávam, no niekedy si spontánne pomyslím napr že "ach toto by mi on nikdy nespravi/ aj keď tamten vzťah nebol ideálny ale aspoň chodil vždy načas/ konečne mám to čo som chcela aspoň sa vôbec nehádame"
neporovnávam.. momentálne som v takom rozpoložení že žiadny z mojich ex nepredčil tohto, lebo mám konečne normálneho chlapa a nie žiadneho šialenca ako doteraz boli všetci
ani nie, teda teraz určite nie, lebo viem že súčasný je o 100 % lepší ako bývalý.. a akurát mi to ukázalo, že pôvodný vzťah bola najväčšia chyba v mojom živote :/
možno trošku..v terajšom vzťahu mi trochu chýba spontánnosť,oproti minulému je to samozrejme rozdiel,každý vzťah je iný.ale som rád že mám takú úžasnú frajerku.a späť by som sa nikdy nevracal a myslím že sa netreba obzerať dozadu,ale nemyslieť na to čo bolo,ale kráčať ďalej so svojou polovičkou a zažívať niečo iné a snažiť sa aby to bol najkrajší vzťah zo všetkých
Nooo človek asi porovnava ozaj len vtedy ked nieje spokojny s tym čo ma teraz a možno podvedome ho aj trapi že ten byvaly je už ozaj len byvaly a sučasny nesplna očakavania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Načo porovnávať. Proste sa snažím aby to bolo ono. A nepojebať to .