mojho priatela som porovnala s byvalim iba tak ze som stastna ze som s nim a nie s byvalim.. aj ked s byvalim to skoncilo o vela skor ako som zacala chodit s terajsim... trosku zamotane ale nevadi
Ale vlastne odhliadnuc od jednej nemenovanej byvalej spoluziacky z vysky, s ktorou som skoro zacal chodit, len som to potom dokazil , tak odhliadnuc od nej, nespominam na ziadnu inu lasku. Proste obcas si spomeniem na nu, ale neporovnavam ju, proste si spomeniem, a poviem si, ach to boli casy, skoda ze som to dokazil, a vlastne na ziadnu inu si ani moc nespomeniem alebo len vynimocne...
@smichi tak po prvé, ďakujem za kompliment a za druhé ťa musím sprdnúť prečo by to mal byť hriech? Musí mať každá pubertiačka za každú cenu chalana, veľa krát len a len preto, lebo všetky jej kamarátky majú? sme spolu od mojich 16, neviem, ale mne sa to nezdalo až tak neskoro.. nikdy som nechcela a ani teraz určite nie niečo "len tak", pekne som si počkala až sa naozaj zaľúbim
to že niekedy porovnávam alebo musím porovnávať je dobré na to, že vždy zistím že mám to najlepšie a nič lepšie už ani nemôžem mať... ale nemalo by sa to samozrejme prehánať...
kazdy je niecim iny...takze neporovnavam...
mozem len zhodnotit aktualnu situaciu v akej som a v akej som bol predtym...a teraz je ta najlepsia..nemienim menit
na začiatku som to robila.Celkom často,som v niektorých situáciach porovnávala svojho bývalého s mojím terajším,ale asi ani v jednej situácií sa mi nestalo,že by bývalý v tej či inej situácií urobil niečo lepšie.
Takže mňa to len uistilo,že teraz mám asi niekoho,s kým sa viac k sebe hodíme ako partneri.
aj neporovnavam..a naco?kebyze sa mi viac paci ten prvy,tak som s prvym.neni o com. som rozhodna...a nemienim sa zamyslat nad minulostou.a neznasam/asi by som uskrtila toho svojho,keby som mu videla do mysle alebo ho pocula ma porovnavat s byvalymi....
to skor ukazuje na uplne nerozhodneho cloveka
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale viac to neporovnavam, su to rozdielne osoby kazda ma svoje caro. A som rad ze som s kazdou z nich chodil. Mozno okrem prvej frajerky.
mozem len zhodnotit aktualnu situaciu v akej som a v akej som bol predtym...a teraz je ta najlepsia..nemienim menit
Takže mňa to len uistilo,že teraz mám asi niekoho,s kým sa viac k sebe hodíme ako partneri.
to skor ukazuje na uplne nerozhodneho cloveka
Veď v nedokonalosti je dokonalosť