pri zapnuti notebooku sa zapne ventilator a to je cele a ide to dlho bez obrazovky pokial to nevypnem, znacka ASUS. Stretli ste sa stym uz niekto? dakujem
v zaruke? ako ano servis, ak nie pohladaj na nete tvoj typ notesu s tymto problemom, ale na vela percent odisiel motherboard(resp nejaka suciastka na nom), pripadne mozu byt koponenty vysunute, nedoliehaju kontakty. ale to zver niekomu zrucnemu
občas sa mi to stáva s mojim notebookom, ale ten je HP. niekoľko (občas veľmi veľa) vypnutí a opätovných pokusov o zapnutie ho unormálni a naozaj zapne.
problém je obvykle s nejakým kľúčovým komponentom - grafická karta, bios, procák... sleduj či ti po zapnutí neblikajú nejaké LEDky (svetielka) na klávesnici (svetielko caps-locku) alebo okolo nej (samotné svetielko zapínacieho tlačítka, prípadne proste niečo čo sa normálne nespráva tak ako sa správa v danom momente), a potom si vygoogli ten svoj typ notebooku a niečo ako "bios error codes", alebo "LED error codes".
budeš tam mať tabuľku kde bude napísaný počet bliknutí, a pri ňom popis čo to znamená, aká chyba presne to je. každopádne ide o niečo hardvérové a vážne, takže doma to asi nevyriešiš -> servis.
s mojim asusom sa mi to tiež raz stalo (asus N53JN), na asus linke som dostal odporučenie zaslať ho do servisu ale odvtedy to už nespravil ... zistil osm že k takýmto chybám môže dôjsť ak mávaš nb dlhodobo na nerovnom povrchu, že niektorá časť doslova visí vo vzduchu ... môže vtedy dôjsť k námahe spojov a niektoré potom prestanú pracovať ... :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
občas sa mi to stáva s mojim notebookom, ale ten je HP. niekoľko (občas veľmi veľa) vypnutí a opätovných pokusov o zapnutie ho unormálni a naozaj zapne.
problém je obvykle s nejakým kľúčovým komponentom - grafická karta, bios, procák... sleduj či ti po zapnutí neblikajú nejaké LEDky (svetielka) na klávesnici (svetielko caps-locku) alebo okolo nej (samotné svetielko zapínacieho tlačítka, prípadne proste niečo čo sa normálne nespráva tak ako sa správa v danom momente), a potom si vygoogli ten svoj typ notebooku a niečo ako "bios error codes", alebo "LED error codes".
budeš tam mať tabuľku kde bude napísaný počet bliknutí, a pri ňom popis čo to znamená, aká chyba presne to je. každopádne ide o niečo hardvérové a vážne, takže doma to asi nevyriešiš -> servis.