mam zasadu ze nechcem nikdy pit alkohol, fajcit, drogovat, vulgarne nadavat... a zetial som nic z toho neporusila treba si vsetko ujasnit co najskor a potom sa toho drzat
Samozrejme a to prave vtedy, ked uznam za vhodne, ze je blbost ju aplikovat na isty pripad. No a mozno to bude zniet, ze si to mozem povedat stale, ale tak to nie je.Robim to iba vtedy, ak sa stane nieco, s cim som pri vyhlasovani svojej zasady neratala.
Takych zasad o piti, fetovani a pod. sa to samozrejme netyka. Ale takych tych viac odveci hej
Zásadu si dám, keď začínam robiť niečo, čo by som nemala. A potom pravdaže ju poruším, keď sa z toho nedá vycúvať.... :/ a potom mám výčitky svedomia...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mam slabu volu cize sa to stava.
ale nechcete aby som ich konretizovala
Takych zasad o piti, fetovani a pod. sa to samozrejme netyka. Ale takych tych viac odveci hej
ale prv, ako by som také niečo šla spraviť, by som tú zásadu upravila tak, aby som vlastne nič neporušila .D