Čaute, mám 14 rokov no vlastne o pár dní budem mať 15 a chcem začať chodievať do posilky a makať na svojom tele. Máte nejaké rady, ako začať a tak ? Ale poprípade koľkokrát chodiť do posilky a s čím tam začať. Díky
@h8u zas problem je ze aspon polka trenerov su absolutne nahovno.
A zas z internetu sam ani opriblizne neroztriedis co je vhodne a co nie.
Ono trener na par treningov je asi najlepsia volba ale musi byt aspon kus schopny, co tiez nedokazes posudit
Ale hlavne sa nezen za vahami zo zaciatku vobec a nauc sa dobre techniku ( ozaj dobre, co potrva mesiace aspon )
@bress ako jasne len stale mi pride ze je to lepsie ako ist sam a totalne random zdvihat veci a natahovat sa na strojoch.. ze aj ten najhorsi trener vie o tom o dost viac ako uplny laik
Pri cvičený je veľa dôležitých zásad, ktoré treba dodržiavať a mal by ťa niekto skúsený na to pripraviť. Musíš zistiť akú maš postavu a podľa toho prispôsobiť cviky a serie cvičení lebo sú tri typy chlapov. Napr. ten druhý typ môže cvičiť aj 6 dní zasebou a stači mu len jeden deň na zotavenie svalov teda ovšem nie začiatočník. 1. tí ktorí sa dokážu vyrysovať a mať pekné telo. Najlepšie sa dokážu vyrovnať s fyzickou námahou 2. tí čo sú hrubý a môžu zdvíhať veľké váhy, oni tenký nikdy nedokážu byť. Majú zložitú a mohutnejšiu kostru, pomalý metabolizmus 3. tí čo majú obratnosť a vedia byť rýchly napr. v behaní. Majú rýchly metabolizmus a problémy s priberaním telesnej váhy. Snáď som to nepoplietla A ešte dôležité je pri cvičení sústrediť sa na daný cvik a predstavovať si ako napr. sval rastie a tým má cvičenie ešte lepší efekt.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A zas z internetu sam ani opriblizne neroztriedis co je vhodne a co nie.
Ono trener na par treningov je asi najlepsia volba ale musi byt aspon kus schopny, co tiez nedokazes posudit
Ale hlavne sa nezen za vahami zo zaciatku vobec a nauc sa dobre techniku ( ozaj dobre, co potrva mesiace aspon )