v poho .... kreatin ako kreatin ... vacsina kreatinov je v zasade rovnakych ... ja uprednostnujem co najlepsie pomlety ... kreatinom myslim nemas co pokazit ci si kupis taky za 15e alebo za 18 alebo za 13 tak to mas naozaj jedno
nech ti to vydrzi, mne to furt vydrzi len nejake dva mesiace a potom zas dva pauza ... teraz som v prvom mesiaci zasa
Náš sused niečo také berie ale chodí ako "papagáj" a poriadne už ani krk nemá...Taký nafučaný vyzerá...Ja by som to nebrala , dosť to pôsobí na psychyku a mužom sa môže zhoršiť plodnosť...
Vsade je toho tolko popisane ze clovek nevie co si ma mysliet , ale cital som ze vela tych akoze znackovych sa vyraba v Cine a su nahovno a ze Creapure od nemcov je najlepsie. Ale to zavysi od cloveka , nikomu uskodi a niekmu nie
tak ja preferujem weidera co je drahsi ale aj tak myslim ze je to vsetko na jedno brdo
a pre neznalych kreatin nieje ziadne anabolikum, ma ho v sebe kazdy jeden clovek a tym ze si pridas par gramov denne tak zlepsis prekrvenie a s monohydratom aj urcite zavodnenie svalov.
Mne to pomohlo hlavne v regeneracii hlavne na zaciatku cvicenia nebola taka svalovka, a urcity narast sily tam je viac vladze clovek ...
@mm47 na mna veru este ziaden neposobil zle a to som uz mal za este vtedy 500sk alebo teraz za 15e alebo za 40e, akurat mi ta chut neutralna ide hore krkom a naozaj si nemyslim ze dokaze byt rozdiel medzi 13e a 18e kreatinom ... ked si priplatis tak tam dokaze vyrobca naplacat aj nejake vytaminy len ci ti to mnozstvo v klasickej dennej davke nejako super pomoze ...
@mm47 z kreatinu impotentny?? heh to som este nepocul, mozno by ti to ublizilo keby si to jedol na kila ... standartny polkilovy kreatin uzivas 13-15 tyzdnov ... aj keby si uzival neviem aky super drahy superny kreatik ked zozujes polkila za tyzden tak jasne ze aj v 30tke ta trafi slak ...
nesuhlasim s tvojim tvrdenim ze dokaze standartny sportujuci clovek pocitit rozdiel medzi 12 a 18e kreatinom ... myslim ze cenovy rozdiel je sposobeny hlavne distributorom a dodavatelom
nie neivem pisal som ze polkila ti vydrzi 13-15 tyzdnov ... vacsinov sa uziva 5-6 tyzdnov a potoms a vypusti na 1-2tyzdne a znova 5-6 tyzdnov ... potom by sa mal vypustit na dlhsie 3-5tyzdnov ...
ale su borci co to jedia ako jogurt a neprestanu to brat ... len to so svalmi potom nema nic spolocne ... da sa zohnat aj kreatin v 5kg baleni ako tie horcice v kybloch
@atep joooooooooj takto dobre som sa uz davno nepobavil...vraj posobi to na psychiku, a moze znizit plodnost, tak od dnes by som ani hovedzinu radsej nejedol na tvojom mieste ta tiez obsahuje creatin, ktory je len vyzivovym doplnkom a nie steroidom
Faiden asi sa velmi do toho nerozumies viaceri kamarati brali kvalitne kreatiny a vysledok jedna cecka vecsia ako druha nafuknute bicepsi ziadne rysi..Kreatin ti len vzenie vodu do svalov robte ako myslite.racej si kupte.. nieco co odporuca Jaro Horvath
presne tak,zavodni ta na dva mesiace a seruz,picovina,to si davaju chalani co idu na sutaz,tebe to je na kokot.ja cvicim 5 rokov a neberiem nic,a to je najlepsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
nech ti to vydrzi, mne to furt vydrzi len nejake dva mesiace a potom zas dva pauza ... teraz som v prvom mesiaci zasa
Ako ti to vlastne pomohlo?
@mm47 ja som mal za 10 Ak mas prevereneho výrobcu tak neni očom
Vsade je toho tolko popisane ze clovek nevie co si ma mysliet , ale cital som ze vela tych akoze znackovych sa vyraba v Cine a su nahovno a ze Creapure od nemcov je najlepsie. Ale to zavysi od cloveka , nikomu uskodi a niekmu nie
Preto som sa na to vysral a kupil si amino
a pre neznalych kreatin nieje ziadne anabolikum, ma ho v sebe kazdy jeden clovek a tym ze si pridas par gramov denne tak zlepsis prekrvenie a s monohydratom aj urcite zavodnenie svalov.
Mne to pomohlo hlavne v regeneracii hlavne na zaciatku cvicenia nebola taka svalovka, a urcity narast sily tam je viac vladze clovek ...
@mm47 na mna veru este ziaden neposobil zle a to som uz mal za este vtedy 500sk alebo teraz za 15e alebo za 40e, akurat mi ta chut neutralna ide hore krkom a naozaj si nemyslim ze dokaze byt rozdiel medzi 13e a 18e kreatinom ... ked si priplatis tak tam dokaze vyrobca naplacat aj nejake vytaminy len ci ti to mnozstvo v klasickej dennej davke nejako super pomoze ...
Je rozdiel ci si kupis Aminostar humus alebo Creapure.
Na 99% je rozdiel a to 1% su taki co si myslia ze to nema vlyv a v 35ke budu impotentni
nesuhlasim s tvojim tvrdenim ze dokaze standartny sportujuci clovek pocitit rozdiel medzi 12 a 18e kreatinom ... myslim ze cenovy rozdiel je sposobeny hlavne distributorom a dodavatelom
nie neivem pisal som ze polkila ti vydrzi 13-15 tyzdnov ... vacsinov sa uziva 5-6 tyzdnov a potoms a vypusti na 1-2tyzdne a znova 5-6 tyzdnov ... potom by sa mal vypustit na dlhsie 3-5tyzdnov ...
ale su borci co to jedia ako jogurt a neprestanu to brat ... len to so svalmi potom nema nic spolocne ... da sa zohnat aj kreatin v 5kg baleni ako tie horcice v kybloch