Zaujimava otazka. Myslim ze to dneska nie je uz nic neobvykle. Teda ak nemyslis nejaku sportovu kulturistiku.... Ale posilku ako taku uz dneska navstevuje velmi vela ludi, aspon mne sa zda a dokonca cim dalej tym viac a viac dievcat. Fitka a fitnes centra uz su dneska skoro na kazdom rohu....
posilňovňa nie je len o nabratí svalovej hmoty, ale aj o vyrysovaní svalov, ktoré máte a sú ochabnuté, neforemné... len problém je v tom, že tuku sa tam nezbavíte, veľa teórie, ja viem, ale podľa mňa dôležitej teórie... ja chodím tak raz, niekedy dvakrát za týždeň...
Chlapci makajte nasebe ako makam ja aj ked sa vam zda ze ste slabi alebo chudy to pride po case verte mi presiel som tym a teraz som anseba hrdy normalne sa lubim tak nesedte na zadku a pome ja mam na 20 stupov pernamentku za 950 mamka zasponzoruje kazdych mesiac a pol po 3 x do tyzdna najdi si plan a pod kup si gainer a ides pribral som 15 kg a to cvicim len rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Neviem ake mate skusenosti vy....