..asi nic, alebo nieco vtipne - podla nalady. Ale pravdepodobne by sa vo mne miesilo tolko emocii, ze by som nebola schopna nijakeho produktivneho uvazovania. Za par tyzdnov ma to napokon presne caka - tak.. potom poviem.
** Samozrejme je dnes divne spojenie "s ktorým ste toho veľa zažili, bohužiaľ viete že ho už nikdy neuvidíte?", kedze internet vladne svetu . Skype a tak.. to je tiez vizualny kontakt. Ale chapem, ako to bolo myslene.
@flussica hej ja viem, že je internet a telefón a viem že ten človek neumiera. Ja som sa dokonca pripravovala na to že raz tu nebude odídeme na inú školu naše cesty sa rozídu a bla bla... ale nečakala som že tak rýchlo... tak náhle... ja sa už dva dni utápam v slzách a neviem čo zo sebou čo mu povedať... Keď tak veľa znamená...pre mňa, pre môj svet.... Je to ako trhať si časť tela...
@flussica... Nuž ni ešte ma to len čaká... Ale jednoducho mi to oznámil. Len tak medzi rečou robím skúšky odchádzam... A ja neviem ako sa správať a čo povedať. Napísala som snáď už milión listov kde mu všetko píšem lenže keď jeden dopíšem, prídem na to, že nie je dosť dobrý. Nepovedala som všetko a možno by som to mala povedať osobne. Na druhej strane viem že keď poviem všety tie veci osobne, totálne sa mu tam zložím.
@e12... Je to taký zvláštny vzťah... My spolu nechodíme....nikdy som to nepovedala, ale možno.... Som strašne prelietavý tip a prešla som si množstvom vzťahov. Nikdy som však necítila nič podobné k nikomu.
nič, nerozlúčila by som sa, lebo no nie som ten typ, neskôr by som mu poslala list ( moje romantické ja sa nezaprie ), ale osobne by som to asi nezniesla.
ale prečo nikdy? Aj keď sa sťahuje niekam inam, ešte vždy máš možnosť sa s ním stretnúť, existuje skype, atď...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A čo ja viem?
S tými čo odišli som si už nemal možnosť povedať nič pretože ľudia okolo mňa umierajú akosi nečakane.
A vlastne ani neviem čo by som mal takému človeku povedať. Pravdepodobne by som bol ticho a šiel domov depkovať
ja sa celkovo celý život borím s tým problémom že nedokážem slovami opísať svoje pocity takže toto by bolo podľa mňa asi najlepšie ...
a objala by som ho.
ale prečo nikdy? Aj keď sa sťahuje niekam inam, ešte vždy máš možnosť sa s ním stretnúť, existuje skype, atď...