Zhovárajú sa dvaja prváci.Jožko hovorí Milankovi:"Vcela vecel som nasiel za ladiatolom plezelvativ" Milanko na to:"Iba by ma zaujímalo co je to ten ladiatol"
to neva ale vies ja cem na wjanoce novy notebook (13" naj mam co zobrat na lyziarsky a naj sa zmesti do vrecka), ptm locoroco na PSP, a tricko... xP to je vsetko..
dalsia TRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAPNA diskusia nech uz ma akykolvek ucel.proste byt admin tak DELETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
podla mna by sa tieto 2 diskusie mohli nejako separovat od tych ostatnych.. aby to tu normalni ludia nemali na ociach.. proste bolo by dobre zalozit nejaky detskykutik.birdz.sk, kde by sme deticky odlozili a ony by sa tam hrajkali, posielali si tam obrazteky a tak.
no ja som si na odporúčanie môjho vynikajúceho kameramana Pabla pozrela tie muráčkove videá, teda mám des a zmiešané pocity z takých jedincov, ktorí oplývajú syndrómom chorobného sebavedomia v takom veku
@159 no ked je to prvykrat, tak to rozhodne tiez sranda nie je. jedine ak ti pripadaju vtipne konverzacie v style bnjô bnjkh bnmb 100 100 100 100 huhu dpč lalala, co ta teda lutujem
@gembleka "bez urazky" si trapna ty v murcatkovom fore lebo len 3000 prispevkou je tvojich... tak nehovor ze nejsme ani na druhej strane ked tu neni nikto ako ty! :p
"kokos nechapem jak tu moze niekdo picovat //@gemblerka ze tu je malo prispevkou ked v murcatkovom fore by bolo bez teba sotva 3000 bez peterka sotva 2000 a bez barculik sotva 400" nechapem ta
@djkeny moj zlaty do nas sa nestaraj a zabudol si tam dolezitu osobu dzulli6 a pre mna za mna nas dobehnite ale to pochybujem a sem uz neodpisem nemoam dovod ziadny dovod
a tu neplati take, ze posledny prispevok je ten, po ktorom aspon 24 hodin nikto dalsi nic nenapise? ak ano, tak gratulujem, djkenny, vyhral si svoju sutaz, mozes si darovat mp3 prehravac a tato tema sa moze vymazat
Keď za najbližších 24 hodín za ním nepribudne ďalší komentár. Lenže mi už víťaza máme. @279 má komentár 11. januára @280 má komentár až 14. januára.
Je to rozidel niekoľkých dní takže víťaz už je určený a je ním @lulilalo
Blahoželám!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
319 komentov
ja nemozem vyhravat tak zatial vyhrava nejaky usb/mp3 bo co chce @mamradadeli
ha vyhravam
a chcem spat svoj USB klucik 4giga, ktory mi spoluziacka nosi uz skoro polroka : confused:
Viete, prečo sú ženy ako žaby? Celý deň sa nafukujú, večer rozťahujú nohy a ráno to každému vykvákajú.
ja moc nepoznam
toto je dlhý nejakých 15 sms mu to zabralo:
Jeden student si chcel v univerzitnej jedalni sadnut na volne miesto
vedla profesora,
ale ten mu na to odvrkol: "Labut nemoze byt priatelom svine"
"No dobre, tak ja teda odletim" odpovedal student.
Profesora odpoved urazila natolko, ze sa rozhodol studenta potopit na
skuske a tak mu dal najtazsie otazky. Avsak student na kazdu jednu
otazku v teste odpovedal vyborne, a tak profesor, s tuzbou studenta
potopit, mu polozil poslednu rozhodujucu otazku: "Ides po ceste a
najdes dve vrecia, jedno plne zlata, v druhom rozum. Ktore si
vyberies?" "Vrece so zlatom predsa", odpovie zacudovane student.
"Ha, no ja by som bral druhe vrece", potesene reaguje profesor. "No
vidite pan profesor, kazdy si vyberie to, co mu chyba" chytro odpovie
student. Profesor od zurivosti schyti studentov test a vpise: "debil".
Student bez toho, aby sa pozrel do testu co mu tam profesor napisal sa
podakuje a odide. O chvilu sa vsak vrati s testom v ruke a hovori
profesorovi:
"Nehnevajte sa pan profesor, podpisali ste sa mi, ale znamku ste mi
nenapisali."
» boomradio.eu/news.php?readmo...
#886 gembl***
1000
#887 gembl***
1000
#888 gembl***
1000
#889 gembl***
1000
#890 gembl***
1000
#891 gembl***
1000
#892 gembl***
1000
#893 gembl***
1000
#894 gembl***
1000
#895 gembl***
1000
#896 gembl***
1000
#897 gembl***
1000
#898 gembl***
1000
#899 gembl***
1000
#900 gembl***
1000
#901 gembl***
dpč pomylila som sa o 100 XDXDXDXD
#902 dzul***
lala
#903 dzul***
balala
#904 dzul***
kaslala
#905 gembl***
sme p*** XDXDXD
dnodnosa
ndksad,?NKSFKS!!
:d
ked je to po prvykrat je to ok, sranda...ale ked to uz je druhykrat je to trapne
( pise sa trapni ste, nie trapny ste, len tak na okraj)
"kokos nechapem jak tu moze niekdo picovat //@gemblerka ze tu je malo prispevkou ked v murcatkovom fore by bolo bez teba sotva 3000 bez peterka sotva 2000 a bez barculik sotva 400" nechapem ta
Na druhej strane, má to 14 a takto to hovorí ...
p.s. stale som prvy xD
ty maly patkan! lol
279 lulilalo Nedeľa 11. januára 2009 16:32 Ďalšie diskusie od lulilalo »
asi nikdy, zatial vediem
[hore] [dole] 601598
# 280 jokel Streda 14. januára 2009 14:28 Ďalšie diskusie od jokel »
ty voleee ja musim byt prwy
[hore] [dole] 609959
je to rozdiel par dni
@279 má komentár 11. januára
@280 má komentár až 14. januára.
Je to rozidel niekoľkých dní takže víťaz už je určený a je ním @lulilalo