je to mozne, aby sa niekto z vami hadal cely den kvoli hluposti, pomaly vas nezmlatil a to len preto, ze si neda povedat? ludia, sak pokial niekomu nieco napisem 6x a polopatisticky a on to nechape...a stale mele svoje? je to sila, proste ludska blbost a
fuu tak tomuto rozumiem....asi aj kazdy....jednoducho treba sa zmierit s tym,ze kazdy sme iny a mame svoju pravdu...jednoducho..tazko budes prehovarat ateistu,ze boh jestvuje....to proste zalezi na pravde druheho...
Tak toto je uplna pravda...mne sa to tiez stalo minuly tyzden...ale to fakt nema zmysel...zacala to ona a nakoniec som z toho vysiel aj tak ja ako najvacsi chuj a ignorant...
mno jo, ignorovat som skusil...nic, rypal dalej, tak som ho sprudil pod cienu zem a nakoniec ked uz nevladal oponovat, tak som mu "slapol ece na krk" a bolo to, teraz sa hadam s jeho kolegami gumami... , ze co ho tolko dodrbavam, ze on zato nemoze, tak som im nato: "mate pravdu, zato moze jedine jeho vychova a geny" inak povedane, debilovy nevysvetlis, ze je debil, lebo je debil a nepochopi to...
JJ diky za to nick je tak trochu pravdivy, som hovädo, aspon pre niektorych, lebo stale sa snazim s kazdym jednat narovinu a malokedy to zabalim, proste hovorim bez skrupule, taky som, hovädo
Apropo, uz si ten gumak nasiel ineho, ale dobre je to, ze uz sa skludnil a nieje taky rypal, uz si dakus uvedomuje co pise a hovori, tak to malo aj tu dobru stranku, sice mi ubral veela zivota, ale aspon kludni hormon...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a naco sa s nim/nou hadas? sak nechaj tak ked stale nic...
JJ diky za to nick je tak trochu pravdivy, som hovädo, aspon pre niektorych, lebo stale sa snazim s kazdym jednat narovinu a malokedy to zabalim, proste hovorim bez skrupule, taky som, hovädo
Apropo, uz si ten gumak nasiel ineho, ale dobre je to, ze uz sa skludnil a nieje taky rypal, uz si dakus uvedomuje co pise a hovori, tak to malo aj tu dobru stranku, sice mi ubral veela zivota, ale aspon kludni hormon...