S pevnou vôľou ide všetko. Aj prestať fajčiť zo dňa na deň, držať pôst, či schudnúť...bez nej nejde nič. je to základ a ak ju máš, tak to dáš. Inak je úplne jedno čo vyskúšaš, nič okrem nej nefunguje
ja mavam inter dačo fastin po anj už nwm nazov že proste večer si daš posledne jedlo a ptm 16 hodin neješ a predtym som mal aj 3 dnovu hladovku, iba vodu som pil ... skvela skusenost, banan chutel ako mišelinske jedlo
ja povazujem post za picovinu aj cele hladovanie. telu to akurat tak uskodi a tie hovadiny typu 40 dni nezrat to je uz uplne psycho. hladovka a post neni o tom tryznit telo ale o tom sa podelit o nieco s druhymi. ako to byvalo v minulosti tzn. bohatsi davali nadbytocne jedlo chudobnym. skor to ma(lo) duchovny rozmer nez nejake hladovanie
najviac 4 dni na vode, poobede som to uz vzdal kedze som sa fakt necitil dobre, v lete potiahnem dlhsie, kedy clovek v podstate z horucav nema chut jest, o to lahsie.
@chlorofyl kazdy sa može mylit ale skus si o tom prečitat na nete skus aj knihu a poznam aj osobne ludi kt to pomohlo vyliečit veci ktore su podla lekarov neliečitelne
@chlorofyl náboženské dôvody ani kresťanstvo ma nezaujímajú, mám na mysli skôr zdravotné a očistné benefity pôstu. Predtým, ako niečo vyhlásiš za pičovinu by možno bolo fajn si o tom trochu prečítať.
Náboženské posty nedodrziavam ani jeden ale ked som chcel schudnúť tak som sa "postil" 2 mesiace.zvladal som to celkom statocne no uz by som do toho nesiel
Každý rok na jar, 7-10 dní podľa toho ako som na tom s časom. Prvé tri dni sú najhoršie, potom si telo zvykne a je to ok. Neprejedz sa večer pred pôstom a keď začneš znovu jesť (hlavne po niekoľkodňovom pôste), začni najprv s nejakým jednoduchým jedlom ako je ryža
@myastheniagravis fuuu ryžu nemaš jednoduchu ked maš už troška dlhšie tak 5 dni a viacej tak je naj štavami a zeleninou aspon prvy den ptm ovocie a tak varene vobec je to aj dost nebezpečne ked maš dlhši post ... a ten 10 dnovi aj ti v niečom helfol ?
@myastheniagravis ďakujem ja ešte len začínam, takže si dám naprv pár jednodňových a trojdňových pôstov včera som dala 24h od večera do večera, dala som si polievku a banán a v pohode ale že by som sa cítila očistená a energizovaná povedať nemôžem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov