prva trieda sa na poste posiela v ten den do 16tej hodiny, takze ak si poslal po, tak sla dalsi den po 16tej hodine a v stredu bola rano hodena postarke do priecinka a nasledne do schranky
brigadoval som na poste dva roky cez leto za sebou,
a onô sa obcas stane, ze ti ujde nejaky ten list prvej triedy a zabudnes a hold az na dalsi den si vsimnes, niesu trackovane ... ine je to s doporucenymi, ale to nejdem rozpisovat
do akých 24 hodín, to ste kde zobrali? to ked niekomu pošlem na pošte o 7 ráno na poštu, ktorú otvárajú o 10, tak to tam musí prísť ešte v ten istý deň? nie do 24 hodín, ale nasledujúci pracovný deň
v rámci slovenska je prvá trieda hneď nasledujúci deň. list druhou triedou sa počíta deň podania plus 2 dni.
to že tvoj list prišiel do prešova neskôr tak to môže byť že si to poslal po odchode poštového auta takže zásielka išla až nasledujúci deň. bola tzv zmeškaná. alebo poštárka zle zatriedila k zásielkam druhej triedy.
@asceticjunkie To skús prísť na našu poštu. Pošleš prvou triedou a keď sa chceš informovať o stave zásielky, je tam stále aj viac ako deň. Raz som posielala tričko v pondelok a dotyčnej prišlo v piatok. Pritom som zaplatila za prvú triedu. Písala som, že je to podľa pobočky. Na nete sú informácie, ale net nie je skutočnosť.
na postu chodia 2 auta pre zasielky a listy.. ak nestihnes do 4 podat tak to ide dalsim autem co chodi okolo 7 vecer az potom to pride adresatovi az o 2 dni.rychlejsi to cez expres kurier.. @treskac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
brigadoval som na poste dva roky cez leto za sebou,
a onô sa obcas stane, ze ti ujde nejaky ten list prvej triedy a zabudnes a hold az na dalsi den si vsimnes, niesu trackovane ... ine je to s doporucenymi, ale to nejdem rozpisovat
dufam, ze to nebolo moc o2ci
Tak prísť by to malo do 24 hodín, ale zavisí aj od pobočky pošty.
do akých 24 hodín, to ste kde zobrali? to ked niekomu pošlem na pošte o 7 ráno na poštu, ktorú otvárajú o 10, tak to tam musí prísť ešte v ten istý deň? nie do 24 hodín, ale nasledujúci pracovný deň
» www.posta.sk/sluzby/listova-...
to že tvoj list prišiel do prešova neskôr tak to môže byť že si to poslal po odchode poštového auta takže zásielka išla až nasledujúci deň. bola tzv zmeškaná. alebo poštárka zle zatriedila k zásielkam druhej triedy.