tisíc krát na tisíc miestach stačila nejaká pekná spomienka či predstava a je to a maskovať to netreba, to by som musel mať čisto iba trenky alebo len teplaky na sebe aby to bolo vidieť, cez nohavice to vyzerá vždy normálne aj keď človek sedí tak ten priestor medzi nohami zväčša vždy stojí (a na kúpaliská nechodím takže takýto problem nemam
uz mi stal snad vsade (nepocitam casy ked som este nevedel ze to dokaze)... a najhorsia situacia hmm asi v skole ked som isiel odpovedat, ci v nemocnici pri ranajkach
tak normalne niekedy sa postavi, na sr je dost peknych bab ... ale este raz na gympli 1 spoluziacka v rifloch sa len tak oprela o lavicu a roztiahla nohy, ja som uz mal medzi nohami tvrdy ako kamen, normalne som slintal, pozrel som po ostatnych ale piatich kolegoch (spoluziakov chalanov) a vsetci vyzerali akoby si ten jej fajnovy zadok ani len nevsimli, potom som sa musel ist skludnit .... @salora ha teraz som si spomenul ako som si ja honil v nemocnici , tiez na infekcnom ....
To je zas téma No dobre Nedávno som bol u kamarátky a boli sme na gauči. Ona vždy leží ku mne tak pritúlená.. A mala také krátke kraťasy a má celkom pekné nohy takže Neviem prečo, ale ona má taký divný zvyk kopať ma do ehm slabiny Tak mi stál a ona mi tam dala nohu Asi najtrápnejšia príhoda
@antifunebracka keby otvorila dvere na kabinke o par sekund neskor, dostala by to pekne medzi oci ale vzala to profesionalne... len "pardon, myslela som, ze tu niekto fajci" a odisla len ja som potom bol vzdy cerveny ako semafor, ked som ju stretol na chodbe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja sa citim divno
prosim
@salora ha teraz som si spomenul ako som si ja honil v nemocnici , tiez na infekcnom ....
@salora co ti povedala?