Už sa vám stalo, že ste čítali nejakú knihu a zrazu ste stretli na ulici úplne neznámeho človeka, ktorý vyzeral presne tak ako ste si predstavovali nejakú postavu z knihy?
Mne už niekoľko krát a zakaždým mám z toho dosť zvláštny pocit
@mcvpn no, Deti Duny určite, to je niečo geniálnoúžasnoneopísateľné! viem to odzadu, aj odpredu aj po slovensky, aj po česky, aj po anglicky... to je niečo, čo by som mohla pozerať dookola...
Dunu už moc nie a Duna od Lyncha... no to je také... no také... ale dá sa... no Deti... to je srdcovka moja
z rozprávky Hore (ten dedko čo šiel s chlapcom na niagarské vodopády) tak presne takto vyzerajúceho dedka, sme stretli s kamoškou (s ktorou som videla aj tú rozprávku) a ja jej vkuse hovorím: pozri, hore ... a ona kukala hore a nechápala a keď toho ujčeka zbadala, tak ho naháňala že chce autogram chudák ten nič netušiaci dedko
@mcvpn nekukaj tú od Lyncha! keď si pozrieš minisériu, tak budeš z toho akurát tak riadne v p*či, lebo ťa to úplne dopletie ako mňa (preto teraz čítam knihu, aby som vlastne vedela, o čom tam niektorým išlo)
Ja som raz napísala vcelku úspešnú novelu a práve v dobe, keď bola "in", stretla som u nás na ulici prekrásneho chlapca (prekrásny v mojich očiach znamná totáne obyčajný, strapatý, spotený tramp) a civela som na neho ako obarená, pretože práve tak som si predstavovala hlavnú postavu. Navyše, on sa na mňa ešte z diaľky tiež pozral vyjavene, ako na starú známu, len len pozdraviť. A tak sme okolo seba prechádzali celú večnosť, žiarili sme a usmievali na seba. Bolo to ozaj výnimočné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
videla som film, momentálne čítam knihu, podľa ktorej bol spravený ten film a spoznala som také dvojčatá ako tam boli
Dunu už moc nie a Duna od Lyncha... no to je také... no také... ale dá sa... no Deti... to je srdcovka moja