@niktozaujimavy D to som bola akože kráľ čo fetuje, miesto žezla som mala nôž inak dosť mozole som potom mala na ruke, lebo som s ním musela vkuse triasť @bloodypunk ja som ich nechcela lenže to bolo tak na poslednú chvíľu kupované @greyness ďakujeeeem veľmi krásne vo februári som šla na hnedú naspäť ale ja som si už veľmi zvykla na blond :-S @nataly005 :happy: kujeeem
@tikalok som na tan obrazok na mobile poriadne nevidela ani som ho neskumala, akurat som vedela ze je nejako oznaceny len som ho uploadla a dala sem. Tak nerob zas ty!
@istsinka Ja som tiež chcela úplne iné, ale ja som taká malinká, že všetky šaty mi boli dosť veľké a iné ako uťahovacie som si dať nemohla by mi padali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
:letim:
Mne sa tatok paci, spoluziakova manka vyhrala v tombole, on je ten zakruzkovany vzadu, hrozne sa tesi xD
» www.birdz.sk/webka/semhamfor...
ty si tak veľmi pekná
@bloodypunk ja som ich nechcela lenže to bolo tak na poslednú chvíľu kupované
@greyness ďakujeeeem veľmi krásne vo februári som šla na hnedú naspäť ale ja som si už veľmi zvykla na blond :-S
@nataly005 :happy: kujeeem
ja ešte jednu pridám. Kto ma nájde ?
» fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2...
mehé
» www.birdz.sk/webka/Davidkq/f...
Nebola som na stuzkovej, ale v desktope tusim mam etelnairovu fotku zo stuzkovej
xixihihihaha
ale už som si to rozmyslel a nejde to vziať späť, ledažeby som všetkých presvedčil, že nie to, ale toto je moja skutočná forma
čačača
» www.birdz.sk/webka/betusz/fo...
» www.birdz.sk/webka/miki24/fo...
imaginarna gitara zrejme
Joj a blonďave mi nikto nechváli :/ ale to veľa robí asi zvyk
» fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1...
schvalne
tu mas napovedu
BTW, @mayben - tak ty si bolá jaká šviháčka! Žeriem ťa!
ale diiiik! :happy:
Ale samoška, že si!