Ahojte Robila som prijímačky na EUBA a v AiS mi píše počet bodov,poradie, a že som postúpila do druhého kola... no to poradie je asi blbosť, lebo kamarát napísal lepšie ako ja a má horšie poradie no a nerozumiem,čo znamená ten postup do druhého kola...
postup do dalsieho kola znamena ze si splnila podmienky na prijatie...a s tym poradim to poslednu dobu dost blbne..niektorym a dokonca aj mnne nedavno uplne zmyzlo spolu aj s rozhodnutim komisie..tak som zvedavy jak to vyriesia..najnlepsie pockat na odicialne rozhodnutie ktore pride postou @jenner
@poklakni och,to som moc nechcela keďže som to pokašľala a teraz mám nervy či ma vezmú :/
Mne sa zatiaľ nič nezmenilo a dúfam,že ma vezmú Nevieš náhodou aká je hranica?
@poklakni mám 144 a na FPM Och,dúfam,že pri najhoršom na odvolanie,lebo sem by som fakt chcela ísť @natalka1605 koľko dní si čakala? Och závidím,aj ja chcem byť už prijatá... :/
@jenner no tak to ti neviem povedat je to na hranici @natalka1605 rychlo som isiel dos chranky pozret ale nic snad to dojde co najskor lebo sa porat trasem
citala som tu niekde na birdzi od niekoho radu, ze sa daju minulorocne bodove hranice na prijatie pozriet vo vyrocnych spravach na strankach fakult (teda ak som to teda nezobrala od niekoho z vas .. nepozerali ste si? to uz by ste mali dopredu aspon nejaku istotu
ja som robila v utorok prijimacky na FBI, takzeeee :/ .. tiez cakam rozhodnutie hlavne na to, tam by som chcela ist :/ .. body tam pekne mam, ale ziadne poradie ani rozhodnutie sa tam ani na skundu neukazalo :/
takze uz dufam, ze zajtra alebo pozajtraaaaaa, veddddd
@natalka1605 tie vyrocne spravy som hladal ale nikde som nenasiel nic + men sa poradie aj vyjadrenie komisie ukazalo ale po jednom dni mi to zmyzlo neviem preco
@poklakni veď preto sa bojím :/ no dúfam, že pri najhoršom na to odvolanie... Keď som odchádzala tak som počula že tento rok dopadli prijímačky biedne a málo kto napísal nad 200b a vraj sa hranica bude trošku posúvať... @natalka1605 vážne ? Idem to pozrieť.... :/
No ja som písala minulú stredu 11.6. A ešte nič konkrétne :/
A decká čo sú nad čiarou ale neprídu na zápis... Tak potom sa to zas poposúva, že?
@poklakni zvýšia ? Práveže som počula,že znížia... A teraz som si to ešte kukla a ja tam mám že rozhodnutie prijímacej komisie - postúpil do ďalšieho kola... Ale Status mám prázdny... :/
mne sa tie fakulty a odbory maximalne miesaju, uz som moc stara na to .. ja som si na FBI na narodno nasla, takze ak sa hlasite tam, oni ich maju na pozretie na stranke fakulty
no na eube je napisane ze postup do dalsieho kola znamena splnenie poziadaviek na prijatie...ale neviem ci to mam chapat akoze ma prijali alebo ze som dosiahol urcity pocet bodov ktory musis mat aby ta mohli prijat co este neznamena ze ma prijmu
vacsinou posuvaju, ano .. ale niekedy sa stane, ze neprijmu vobec plny predpokladany pocet
ja som zase pocula, ze tento rok bolo veela ludi nad 200, tak neviem :/ .. ked som pozerala vysledky na nastenke z pondelka, bolo tam kopu ludi, co mali matiku alebo eko na 100 a veru celkovo bodov nad 200 len za pondelok bolo dost
ja mam 236, minuly rok na FBI brali od 204, tak snad som vykryta ale tak nikdy nevies, ako sa ti posunie hranica, ak tam boli sikovni ludia
@natalka1605 v pondelok sa na akú fakultu písalo? Hej, kamarát písal v utorok na národnohospodársku a profesor ich pred matikou potešil,že včera padali stovky
No ja chcem ísť na FPM :/ och nech mi už dajú tie výsledky lebo toto je hrozné
@poklakni veď toto ja tomu tiež nerozumiem proste mali napísať chceme ťa / nechceme ťa a čau.... Do 14 dní od prijímačiek by nám mal prísť list tak som zvedavá kedy priletí
@natalka1605 myslíš v tej skratke na P? To neviem,no Podnikový manažment je ale to je FPM @poklakni slovenský systém nikdy nesklame,vždy je na prd do púpavy, dúfam, že nebude taká plnka a podarí sa mi pretlačiť nič iné nemám
@natalka1605 Prišlo mi, som prijatá !!!! takže @poklakni , @cskrisztina a @miraculeux , pravdepodobne na 100% budeme spolužiaci keďže ste to všetci napísali lepšie ako ja a mňa vzali Teším sa strašne,lebo som sa bála ako už dlho nie
nooo na managment komenského idem
a s tým intrákom, 95% prvákov tuším dajú na DOPU, ale daj si na Starohájsku. Bola som na oboch a je to neporovnateľné.
ty kokos, tebe stale nic neprislo? :/ to je inak na kokovkfsbsd
ja mam uz v utorok zapis, neviem, kedy ho ma sice vasa fakulta, ale to si teda davaju riadne na cas ..
mal by si im tam v pondelok zalovat .. lebo ak sa to stratilo na poste, pripadne to nejako stratili oni, tak je zle, lebo akonahle v ten den neprides na zapis, nezoberu ta uz potom vobec ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Mne sa zatiaľ nič nezmenilo a dúfam,že ma vezmú Nevieš náhodou aká je hranica?
@natalka1605 koľko dní si čakala? Och závidím,aj ja chcem byť už prijatá... :/
@natalka1605 rychlo som isiel dos chranky pozret ale nic snad to dojde co najskor lebo sa porat trasem
prijimacky na eko a pravo boli iba minuly pondelok, takze asi preto im to tak kratko trvalo, ze uz to posielali hned minuly tyzden
ja som robila v utorok prijimacky na FBI, takzeeee :/ .. tiez cakam rozhodnutie hlavne na to, tam by som chcela ist :/ .. body tam pekne mam, ale ziadne poradie ani rozhodnutie sa tam ani na skundu neukazalo :/
takze uz dufam, ze zajtra alebo pozajtraaaaaa, veddddd
@natalka1605 vážne ? Idem to pozrieť.... :/
No ja som písala minulú stredu 11.6. A ešte nič konkrétne :/
A decká čo sú nad čiarou ale neprídu na zápis... Tak potom sa to zas poposúva, že?
mne sa tie fakulty a odbory maximalne miesaju, uz som moc stara na to .. ja som si na FBI na narodno nasla, takze ak sa hlasite tam, oni ich maju na pozretie na stranke fakulty
vacsinou posuvaju, ano .. ale niekedy sa stane, ze neprijmu vobec plny predpokladany pocet
ja som zase pocula, ze tento rok bolo veela ludi nad 200, tak neviem :/ .. ked som pozerala vysledky na nastenke z pondelka, bolo tam kopu ludi, co mali matiku alebo eko na 100 a veru celkovo bodov nad 200 len za pondelok bolo dost
ja mam 236, minuly rok na FBI brali od 204, tak snad som vykryta ale tak nikdy nevies, ako sa ti posunie hranica, ak tam boli sikovni ludia
22ha strana
No ja chcem ísť na FPM :/ och nech mi už dajú tie výsledky lebo toto je hrozné
@poklakni veď toto ja tomu tiež nerozumiem proste mali napísať chceme ťa / nechceme ťa a čau.... Do 14 dní od prijímačiek by nám mal prísť list tak som zvedavá kedy priletí
v pondelok na narodno a obchodku tusim a mozno este na nejaku inu fakultu na P - ci taka nie je?
hej, pozerala som, tiez som u vas nic nenasla .. ale ak si tam mal uz, ze si prijaty, tak si v pohodke uz
@poklakni slovenský systém nikdy nesklame,vždy je na prd do púpavy, dúfam, že nebude taká plnka a podarí sa mi pretlačiť nič iné nemám
vies co, asi to som myslela, neviem ja som iba zapocula pred skolou take baby sa rozpravat, ze v pondelok bol na narodno, obchod a p...., tak asi to
@jenner
mne uz dnes prisl mate?
tak toto je aka smola
inak mne stale nic neprislo
a s tým intrákom, 95% prvákov tuším dajú na DOPU, ale daj si na Starohájsku. Bola som na oboch a je to neporovnateľné.
tak super, vidis!!
a kedy si podavame prihlasky na intrak? az po zapise?
ty kokos, tebe stale nic neprislo? :/ to je inak na kokovkfsbsd
ja mam uz v utorok zapis, neviem, kedy ho ma sice vasa fakulta, ale to si teda davaju riadne na cas ..
mal by si im tam v pondelok zalovat .. lebo ak sa to stratilo na poste, pripadne to nejako stratili oni, tak je zle, lebo akonahle v ten den neprides na zapis, nezoberu ta uz potom vobec ..