akoze polozenie otazky ok, no odpovede: cele zle! potratu sa nezucastnis - nieje to prednaska, ci organizovany protest. navyse ak sa chces len bavit na diskusii ako sa dve strany hadaju, navrhla by som skor pridat forum a nejaku neoverenu informaciu s emotivnym podtonom...
myslim ze kazdy ma pravo rozhodnut ako nalozi so svojim telom. ak zena to dieta vo svojom tele nechce tak bohuzial...
ja osobne som proti potratom a keby som mal "nechcene" dieta urcite by som sa snazil partnerku presvedcit aby si ho nechala. ale stale je to v prvom rade jej volba.
@darkestangel ty si mozes vymazavat ankety ktore zalozis ty, tak mi nerozpravaj co by si robila a rob si so svojimi anketami co chces.. ja ti tiez nehovorim co mas mazat a co nemas mazat, tebe by sa to tiez nepacilo
@19 no práve, že by túto tému mal birdz zakázať raz a navždy. a neútoč hneď ako pošahané decko, čo síce asi si keď zakladáš takéto fóra. fuj z niektorých ľudí tu mi je na grcanie.
@hoperpohroma v tejto téme nepoznám humor. Takže ak si to myslela vážne (pevne verím že nie), pozri si dokument Nemý výkrik. Nechcem ťa nejako uraziť ani sa ťa dotknúť. Ak sa tak stalo, prepáč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
@hotaru treba, treba, aby sa nevyslo z cviku
ja osobne som proti potratom a keby som mal "nechcene" dieta urcite by som sa snazil partnerku presvedcit aby si ho nechala. ale stale je to v prvom rade jej volba.
@kitty7 ty si môžeš mazať akurát tak makeup pod okom..
pravdila pouzivania birdzu som neporusil, tak odstranit forum omzem len ja!
a súhlasím s @kitty7 , aj ja by som túto anketu vymazala :ehm:
jedna vec je spýtať sa na názor na potrat, druhá vec je spýtať sa toto. napadlo ti, aká je to pre niektorých ľudí citlivá otázka?
pokial mi nikto nebude hovorit, co mam a co nemam robit, tak sa budem vediet krotit
@mygate nikdy nevies, co kto zazil, preto radsej opatrne s vyjadrovanim