@hadiatko do prihlasky si normlne napises tiepriemery az po polrocne stvrtacke... netreba to a neziadaju to ... vysvedcenia netreba... tam sa to riesi le na zaklade primaciek
@niklinka Ty!!! dobre vieš, že mi išlo o to, že každá škola má iné podmienky.. pochybujem, že ešte niekto, okrem tej našej chcel uverejnené články... v KE je masmediálka... a ak je to ono, tak ja som potom nik
@mardzerin ja si nepamätám či som dávala aj inde články ale to aj tak minimálne zaváži a navyše ak nepošle všetko aspoň tety na študijnom budú konečne niečo robiť a jej zavolajú
@mardzerin som sa snažila byť vtipná takto na večer
@hadiatko.. kde si si všade dávala prihlášky? V BA na skúškach ti držím palce ja osobne som bola tou skúškou znechutená a preto som odišla skôr.. v NR som bola prijatá, ale pre nedostatok miesta neprijatá
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
@hadiatko.. kde si si všade dávala prihlášky? V BA na skúškach ti držím palce ja osobne som bola tou skúškou znechutená a preto som odišla skôr.. v NR som bola prijatá, ale pre nedostatok miesta neprijatá