Idem si zakladať študentský účet. Rozmýšľam, že to bude Space účet od Slovenskej sporiteľni. Podľa všetkého to má byť úplne zadarmo a bez mesačných poplatkov, ale niektoré banky majú namiesto mesačných ročné poplatky. Je tu nejaká podobná situácia?
Ja som mala v TB a neplatila som nič, ešte po mi dali absolventský tiež zadarmo, ale s podmienkou používať 2 inovácie a teraz platím 3,5€. V TB mi chýbali výhody Slovenskej sporiteľne, keďže ta počas môjho štúdia poskytovala zľavy, umožňuje Bratislavskú mestskú kartu a iné výhody a títo nič také. Len mi argumentujú, že veď sme najinovatívnejšia banka a máme všelijaké inovácie čo iný nemajú...a s tými zľavami sa stále nikam nepohli.
@anjelik263 TB je super, ak nie si zamerana len na peniaze ale pozeras aj na servis. Ale je pravda, ze BMK by mohli mat, lebo vzdy ked idem do tej jebnutej unicreditky tak sa chytam za hlavu a nechce sa mi zit.
Ja by som si dával pozor aj na podmienky, ľahko sa ti môže stať že ich nedodržíš a budeš platiť preto ťa radšej upozorňujem. Študentský účet je účet určený pre študentov od 15 rokov do dovŕšenia 26 rokov a sú študentmi strednej alebo vysokej školy v dennej forme. Ak chce študent využívať študentský účet s výhodami, ako jeho vedenie zdarma alebo s minimálnym poplatkom, musí zvyčajne doložiť banke raz ročne potvrdenie o štúdiu. Banky k predloženiu dokladu nemusia študenta vyzvať, preto si to študent musí ustriehnuť sám, aby nedošlo k tomu, že banka začne účtovať poplatky za vedenie účtu a transakcie ako pri bežných účtoch. Čo sa stalo aj mne tak si dávaj bacha.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov