Ahoj môj brat mi odporučil toto fórum tak by som chcela vyskúšať či mi poradíte. Som strašne vysoká a nosím topánky číslo 45 (podľa strihu). Tak chcela by som vedieť či som len ja taká s takými plutvami ako mam z toho depky. A hlavne mam depky z obchod
@meredit14 nemaj z toho mindráky Ja mám 13 a 40... to je nič moja ségra má 8(!!!) a tiež 40. Nič si z otoh nerob. Zarobíš si majland a budeš si dávať šiť topánky
ja mam teraz taky problem ze vsetky boty co mam su 46 ky tak mi teraz sestra na vianoce dala 46 ky zo zahranicia ale su mi velke ,,, jebne ma nwm co s nimi
Ja taký problém nemám, ale určite nie si sama. A keď máš problém s tým, že nevieš nájsť dámske topánky v tej veľkosti, skús vo Viedni v obuvách, tam majú aj nadrozmerné (príliš veĺké aj príliš malé, ako sa to dá tak nazvať)
@meredit14 väčšinou v deichmanne, aj keď tam majú na moje pomery dosť drahé topánky. Alebo v čínskych obchodoch , také topánky, čo nie je spoznať , či ide o dámske alebo pánske
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Ale som chalan
topánky v Deichmanne alebo potom je taká predajnička v Bánovciach, Gabor sa to volá, ale tam majú výber jak u starej mamy
a potom známe, čo majú nohy ešte väčšie odo mňa, chodievajú nakupovať do rakúska a nemecka, tam sú väčšie veľkosti (vraj) normálne
a potom ešte o Deichmanne v Brne som počula, že tam majú dosť veľký výber a tak
ale hlavne sa pre to nedepresuj preboha
veď pri najhoršom sa dajú dať spraviť topánky na mieru
ja mám 42 a do Baťu radšej ani nepáchnem......v Humanicu majú celkom veľké dámske.....
navyše, ja mám dosť širokú nohu a vysoký nart, takže viem, čo je peklo s botami
ale neber to vážne, poznám baby ktoré majú cca 43