Ahojte ... tak teda predpokladam, ze rpe vacsinu z vas tu teraz budem len ako nejaka trafena pubertiacka alebo co ... ale fakt potrebujem pomoct ... strasne sa mi paci jeden chalan a ja vobec ani len netusim, ako ho mam zbalit ... este nikdy som sa s taky
najskôr si zisti či už nie je zadaný, ak hej v tom prípade opusti teritoriálner vody a o nič sa nepokúšaj...
ak tomu tak nie je, priamo ho oslov, ak ho zaujmeš máš vyhrané
@zajkousko nie nie .. zadany nieje ... to mi on sam povedal ... a neviem, ako ho mam priamo oslovit ... kedze sa normalne bavime bezne ... a myslim ze sa mu pacim ... ale ani jeden z nas s tym nic nerobi ... to je ten problem ..
heh, ste obidvaja do seba "buchnutý" a bojíte sa ako prvy to na vonok povedať...
tu pomôže možna kamoška, ktorá ho kopne do kolena a povie mu to jemne o čo ide a on dúfam pochopí, že ako pán tvorstva sa ma mať k činu...
ovšem ak to nie je voľajaky ťuťko...
ale však nechápem,prečo mu to sama nepovieš, že je pre teba príťažlivý, ma charizmu a taký ten obkec...
a pre Boha len predtým nepi alkohol, ja by som pri takom opitom vyznaní zdrhol :-S :-S :-S
@daarkness ako velmi sa bavite? respektive kde sa bezne stretavate? ak je to napr spoluziak tak by som zacala len nejakym jemnym prejavovanim naklonnosti, pohladmi atd.. ak teda uz v takom stadiu si a myslis ze sa mu pacis nemozes nic pokazit tym ze ho zavolas von ani to nebude blbe. staci si najst nejaku prilezitost, alebo potrebujem s niecim pomoct (s pocitacmi, telefonom atd), ak sa velmi hanbis skuste si najprv len pisat.. napis mu akoze kvoli niecomu a skus udrziavat konverzaciu aj na dalej a ak to pojde a budete si rozumiet uz bude ovela lahsie zavolat ho von, ak to teda neurobi skor.
stačí s ním tráviť vela času a dávať mu to najavo, ak nie je hlúpy a nevšímavý pochopí to a bud teda ,,odpovie,, kladne alebo nie ... (najjednoduchší spôsob)
nejak mu to naznač, že si do neho a keď aj on je do teba dá ti to najavo
alebo mu to Rovno napíš...
aj ja mám záujem o jedného chalana z birdhzu a som mu to Rovno napísala a jeho odpoveď ma potešila
Ja by som sa ho normálne spýtala, či by nešiel so mnou von. Kto sa hanbí má prázdne gamby! A nie je to blbé, prečo by bolo, ľudia spolu chodia vonku úplne bežne. Robíš si z toho zbytočný problém a pritom je to také jednoduché
neubudne z teba ak ho zavoláš von...netreba sa báť žijeme len raz, takže by si to mala spraviť kým ho nezavolá nejaká iná, potom bude už neskoro a budeš to pekne l'utovať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ak tomu tak nie je, priamo ho oslov, ak ho zaujmeš máš vyhrané
heh, ste obidvaja do seba "buchnutý" a bojíte sa ako prvy to na vonok povedať...
tu pomôže možna kamoška, ktorá ho kopne do kolena a povie mu to jemne o čo ide a on dúfam pochopí, že ako pán tvorstva sa ma mať k činu...
ovšem ak to nie je voľajaky ťuťko...
ale však nechápem,prečo mu to sama nepovieš, že je pre teba príťažlivý, ma charizmu a taký ten obkec...
a pre Boha len predtým nepi alkohol, ja by som pri takom opitom vyznaní zdrhol :-S :-S :-S
alebo mu to Rovno napíš...
aj ja mám záujem o jedného chalana z birdhzu a som mu to Rovno napísala a jeho odpoveď ma potešila