Ahojte všetci, som študent a ako každý študent potrebujem samozrejme nejaké peniaze. Rodičia mi nemajú ako dávať stále peniaze keď ešte ktomu majú aj oni sami problémy vo financiách... Ide o to, že ako hľadám brigády na nete tak všade hľadajú ženy a mužov
ale najlepsie sa brigaduje ludom, ktori ovladaju nejaku "internetovu schopnost".. programovanie, grafika, marketing, SEO, pisanie clankov, preklady.. ak vies nieco z tohto, staci ist na webtrh.cz a denne su tam desiatky ponuk, tam nikomu nezalezi na veku, ale natom co vies.
drahý frodo, dá sa robiť aj mimo pokladne. ten tovar čo vidíš v regáloch a tak sa musí aj vyložiť. + obsluha pultov, napr. s šunkami alebo tak. brigáda sa dá nájsť viac než ľahko, len sa treba aj snažiť.
ja pracujem od 15-16tich a vela ludi takych poznam takze to nie je az take narocne, aj ked tam maju napisane poziadavky ako vek a pod tak tam proste nabehni a zaujmi a proste povedz ze chces tu pracu... ked potrebujem viac nabehnem nech mi zvysia, nabehnem ze chcem nejake percenta z trzby... vzdy sa da ale ak si neotvoris hubu a budes len sediet na riti a cakat az ti daco padne z neba...nepadne
No nevrav ....buď si naozaj neschopný, retardovaný, že ťa neberú. Alebo si až moc vyberavý ja od 14 som začal s roznášaním letákov. A keď si už naozaj taký, že si nič nenájdeš tak ja si ťa nájdem a cez Vianočné prázdniny ťa zoberiem so mnou do nemecka a pekne ťa vycibrím ! Aj keď nechceš tak niečo nájdeš .....
presne ako píše @18
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
no a keď teda chceš alternatívu tak predávaj veci čo nepotrebuješ , ale to je len krátkodobá záležitosť
» studentskefinancie.sk/brigady...
» superbrigady.zones.sk/...
» praca.bazar.sk/brigady/...
» www.careerjet.sk/zamestnanie-bri...
» www.pjservis.sk/uchadzaci/ponuk...
ale najlepsie sa brigaduje ludom, ktori ovladaju nejaku "internetovu schopnost".. programovanie, grafika, marketing, SEO, pisanie clankov, preklady.. ak vies nieco z tohto, staci ist na webtrh.cz a denne su tam desiatky ponuk, tam nikomu nezalezi na veku, ale natom co vies.
Prípadne pohľadať niečo iné, pýtať sa všade možne, personálne agentúry, známy, internet, podniky... Prípadne sa niečo naučiť robiť
presne ako píše @18