čaute, neviem to presne pomenovat ale ide o fimu ktora ponuka školenia na ziskanie financii, ucia ako sporiť alebo niečo take, a že sa dajú tým zarobiť nejaké tie korunky ... neviete o aku firmu ide? alebo ich stránku? poprípade ak tam niekto je , že ako
zhruba pred tyzdnom som bol v takej jednej firme, volalo sa to že Finančna gramotnost tak neako.
Robili tam nabor ludi tak ma tam kamarat zobral nech sa nato pozriem.
Cele je to o tom ze sa učiš ako narabat s financiami, zmluvami, poistkami, chod firiem atd. No ako prve ak chces zarabat tak musis sa prve vela toho naucit atd a pak by si chodil riešiť neake zmluvy a natom by si zarabal. Ten kamarat ktory ma tam zobral tak natom dost dobre zaraba.
Ale musis byt v tom dobry, musis poznat vela ludi, byt komunikativny a musis do toho investovat neaky ten čas
@pappkin a este ked sa ta mozem opytat ktorz kamos ta komu privieol , mozno poznam a ze ked mas facebook alebo pokec, nedas nick nech popiseme este otom ... noked chces
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Robili tam nabor ludi tak ma tam kamarat zobral nech sa nato pozriem.
Cele je to o tom ze sa učiš ako narabat s financiami, zmluvami, poistkami, chod firiem atd. No ako prve ak chces zarabat tak musis sa prve vela toho naucit atd a pak by si chodil riešiť neake zmluvy a natom by si zarabal. Ten kamarat ktory ma tam zobral tak natom dost dobre zaraba.
Ale musis byt v tom dobry, musis poznat vela ludi, byt komunikativny a musis do toho investovat neaky ten čas
no no presne toto toto ... a ako to prebiehalo? nevies nanich daku stranku? alebo co?
Ak si teda z Kosic tak ta možem nasmerovat
tiez sa mi to neako nezda, ale ...