No tak v bratislave by som býval v škole za 50 euro....a necestoval by som vôbec....a do skalice mi cestovanie zaberie pol hodiny a precestujem toho dosť.
praca a zivot pri postihnutych detoch nie je prave najlahsia a nenecha suchymi asi ani tvoje oci... zozaciatku mozno budes chciet cim skor utiect, ale nakoniec v nicom nenajdes vacsie zadostucinenie.
No ja neviem, prečo ste skoro všetci dali tú druhú možnosť...
Je iné variť si doma, kedy sa človek chce a je iné navariť stovky porcií a variť napríklad cez leto, keď je vonku 35 a v kuchyni aj viac ako 40 stupňov a človek musí stáť v tom najväčšom teple.
Takže ja by som si najskôr zistila, že ako to prebieha v tej kuchyni, koľko ľudí tam pracuje, koľko porcií robia, aké je vybavenie kuchyne a až potom by som sa rozhodla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
ale som extra leniví, takže by som radšej to tesco (za predpokladu, že ta cesta nie je sama o sebe únavná)
Skola: Dobri ludia , vacsie peniaze , budes pomahat postihnutym detom.
.....nad cim uvazujes ?
Je iné variť si doma, kedy sa človek chce a je iné navariť stovky porcií a variť napríklad cez leto, keď je vonku 35 a v kuchyni aj viac ako 40 stupňov a človek musí stáť v tom najväčšom teple.
Takže ja by som si najskôr zistila, že ako to prebieha v tej kuchyni, koľko ľudí tam pracuje, koľko porcií robia, aké je vybavenie kuchyne a až potom by som sa rozhodla.